Ezek a körömszínek éveket fiatalítanak a kezeden

2023. október 31.
Még itt sincsenek a téli mínuszok, és az őszi időjárás már most alaposan kikezdi a kezed bőrének szépségét? Érkezünk is pár konkrét köröminspirációval, amelyekkel akár éveket is letagadhatsz kézfronton.

Van, aki egyik napról a másikra kezdi észrevenni, hogy az öregedés jelei a kézkörnyéken is feltűntek, más pedig hosszú idő alatt vél felfedezni pár apró gyanús májfoltot, vagy éppen egyre sűrűbb ráncba futó bőrfelszínt. Bárhogy is, egy bizonyos életkorban minden nő megtapasztalja, hogy a ráncok hogyan is veszik át a testünk egyre több pontján az irányítást, ez alól pedig nem kivétel az időjárás viszontagságainak meglehetősen kitett kezünk sem. 

A kezünk bőrének pedig éppen ezért extra adag figyelemre és törődésre van szüksége, különösen télen, de már ősszel is… Terítékre kerülhet a kézfej bőrének peelingje, vagyis bőrradírozása, hidratálása, de télen, de legalábbis hideg időben ugyanilyen fontos a kesztyű használata is. Ezzel ugyanis megelőzzük a kezünk bőrének extrém kiszáradását. Ha pedig már észrevettük a kezünkön az idő múlásának jeleit, és szívesen elterelnénk minderről a figyelmet, következzen néhány fiatalító körömlakkválasztás és manikűrtrükk.

Skarlátvörös

@life.of.juanita

Red is the new color for Fall #nailinspo #coffinnails #fallnails #autumnnails #TrendTok #TrendTokApp #cherryrednails #fyp #fallaesthetic

♬ original sound – alex

Kétségtelen, hogy a piros manikűr mindig dobogós helyen van, szezontól függetlenül, ráadásul minden életkorban jól néz ki a kézfejen. Ez az egyik legvonzóbb, legszexibb választás, éppen ezért segít elérni azt, amit egy idősödő kéz esetében sokan nagyon szeretnénk: elterelni a figyelmet a kéz bőréről.

Fukszia, az ütős rózsaszín

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by LΛB 𝑜𝒻 FΛB 𝒷𝓎 𝐼𝓃𝑒𝓈𝒶 (@laboffabbyinesa)

A fukszia évek óta az egyik legkeresettebb árnyalat a szépségszalonokban. Általában a teljes rózsaszín tónus paletta előnyös, ha a cél a kezek fiatalosabbá tétele, de mindez fokozottan igaz a fuksziára. Erősebb és fényesebb szín, így fokozottabb a fiatalító hatás is.  

Az örök francia – citromsárgában

@printbysam

🍋 #frenchtips #frenchtipnails #gelnails #gelcolor #gelcolour #gelpolish #gels #biabs #biabnails #biab #frenchtip #frenchnails #frenchtipnail #yellownails #yellownails💛💛💛 #nailinspo #nailsinspo #nailinspiration #nailsinspiration #summernails #summernails2022 #longnails #squarenails #nailartist #nailtech #nailsoftiktok #nailideas #nailtok

♬ original sound – ❀

A francia manikűr az utóbbi időben ugrásszerűen a magasba tört, igaz, megújult formákban, színekben. Azonban annak ellenére, hogy ezerféle verzióban látjuk, valahogy mindig magán viseli az időtlen, elegáns jelleget. A lényeg a lényeg: jelenleg is telitalálatnak számít, klasszikus tálalásban nude vagy rózsaszín alappal fehér vonallal, de akár egy élénk, kedvenc színnel, mondjuk egy vibráló sárgával is feldobhatjuk a fiatalítás jegyében.   

Mandarin manikűr

@lightslacquer

Replying to @nmorehousee seeing if a white base makes my tangerine orange nails pop more🧡products used: Paper Snow and Hide the Rum💅#nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #nailsathome #diynailsathome #easynails #easynailsathome #almondnails #nailhack #orangenails

♬ IF YOU SEE THIS FOLLOW ME – Female Rap Verses

Ha a cél az, hogy minél több évet radírozzunk le a kezünkről, elő egy jó, szinte izzó narancsos árnyalattal! Biztonságot, meleget, fényt és mindenekelőtt némi plusz örömérzést hoz minden manikűrbe. A rózsaszínhez hasonlóan minden árnyalata fiatalító hatású lesz, de itt is a legintenzívebb árnyalatok adják a legjobb eredményt.

Forrás: Marie-claire.es, fotó: Getty Images