Nyári szépségújdonságok: ínyenc illatok és szexi csipesz

2024. július 31.
Nyári szépségújdonságok közül válogattuk ki a hónap legragyogóbb illatú, textúrájú és összességében a szerintünk legígéretesebb indulóit. Tényleg hasznos nyári szépségfavoritokat és potenciális örök kedvenceket találhatsz közöttük!
nyari-szepsegujdonsagok

Ameddig mi a nagy eséllyel jól megérdemelt nyári vakációnkon az egyik Aperol spritzről a másikra fordulunk rá, és a legnagyobb gondunk, hogy a múzeumlátogatás során a 30-as vagy az 50-es faktort válasszuk-e a fényvédő arckrémeink közül, addig a szépségmárkák serényen vezetik be egyik terméküket a másik után. Hiába a felemásan csengő „uborkaszezon” elnevezés, nyári szépségújdonságok terén így sincs hiány.

Nyári favorit szépségújdonságok

Okos, sokrétűen megújult formulák, megpimpelt, nagy tudású nyári szépségkedvencek, és nyálcsorgató ízben és illattal kínált szépségápolási újdonságok mutatkoztak be az utóbbi hetekben. A szépségápolás és a dekorkozmetikumok terén sincs csend, frissítő nyári permetek, hűsítő illatú kölni, nyálcsorgatóan finom aromákkal robbanó parfümikon erősíti az illatszekciót. De ugyanígy nem hiányozhat a nyári szépségújdonságok sorából egy jó mangós vagy éppen mentás fogfehérítő csík, és egy dinnyeízű étrend-kiegészítő sem.

nyari-szepsegujdonsagok

Metálfényű szemceruzák a nyári szépségújdonságok között

Smink téren a Chanel a nyár legbujább, legtermészetesebb színeivel érkezik a titkos kertek szépségét megidéző Summer 2024 sminkkollekciójával, amelyhez az Avon a nagyon izgalmas színvilágú Hi Metal szemkontúrceruza sorozatával csatlakozik be.

Persze a szezonhoz illően nincs hiány a nyári szépségújdonságok között UVA- és UVB-védelmet biztosító termékekből sem, itt egy tökélyre fejlesztett Bioderma fényvédő permet és egy zseniális Harangvölgyi fényvédő/anti-aging arcápoló csábít vásárlásra.

nyari-szepsegujdonsagok
Chanel Summer 2024 Jardin Imaginaire pirosító és highlighter duó
Ebben a szezonban Ammy Drammeh, a Chanel makeup fronton alkotó, nemzetközi kreatív partnere áll a luxusmárka nyári sminkkollekciója mögött. Az eredmény csodálatos, és önmagáért beszél: szoláris, szinte varázslatos energiák a természet lenyűgöző árnyalataival jellemzik a márka legújabb dekorkozmetikai gyönyörűségeit. A Summer 2024 Chanel sminkkollekciója egy színekben gazdag “képzeletbeli kertbe” (Jardin Imaginaire) repít minket, ahol mi elsőként a Light and berry árnyalatú pirosító és highlighter duóban gyönyörködtünk hosszabban, de a csodás árnyalatú körömlakkok, szemceruzák, rúzsok is szemkápráztatóan szépek. #SummerCollection #CHANELMakeup #CHANELBeauty
nyari-szepsegujdonsagok
HV Sun Care Face 30SPF
A nyárba 30 faktoros védelemmel érkező Sun Care Cream a természetes hatású anti-aging fényvédők sorát erősíti. Fizikai filterei és a benne található E-vitamin azonnali és biztonságos védelmet nyúlt a káros UVA és UVB-sugarak ellen, de ennél azért lényegesen többet is tud. Kamilla és gyömbér kivonattal megnyugtatja a bőrt, rendszeres használata megelőzi a ráncok idő előtti kialakulását, így nélkülözhetetlen kedvenc lehet a bőröndünkben és a fürdőszobánk polcán egyaránt.
v
Tweezerman Slant ferde hegyű csipesz
Igazi nyári parti outfitben érkezik a díjnyertes csipeszmárka legújabb gyönyörűsége. A szupersikkes külső messze nem a fő erénye azonban ennek a szépségkedvencnek, amely a tudása és hatékonysága miatt örök kedvencünk lehet. A precíz, ferde hegyű csipesz igazi univerzális darab lesz a kozmetikai táskánkban. Speciálisan a szemöldökszedésre lett kifejlesztve - kézzel csiszolt éle pontosan 25°-os-, amely szépen lemásolja a szemboltívet. Az élei tökéletesen igazodnak, hogy megragadjanak minden szőrszálat. Emellett kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, kobalt és nikkel adalékok nélkül, ami ideális rugalmasságot és könnyű munkát biztosít. Kell ennél több csipesz fronton?
nyari-szepsegujdonsagok
Elie Saab Girl of Now Rose Petal Eau De Parfum, 50 ml
Az álmok tündöklő világába repít bennünket Elie Saab szikrázóan friss illata. A széria új parfüm változata a pasztellszínű rózsák vibráló robbanását hordozza el a nyárba, mindezt a különleges \"rózsa trió\" illatjegy segítségével. Mesterien ötvözi a fűszeres és édes aromákat, imádni fogod, ha szereted az álmodozó, romantikus illatokat. A friss-gyümölcsös-virágos illatok között szerintünk verhetetlen idén: a szecsuáni bors, rózsaszín barack, magnólia, rózsa, világos fák és a fehér pézsma kombinációjával felejthetetlenül finom illatélményt ad.
Bioderma Photoderm Eau Solaire Brume invisible SPF30 fényvédő permet
A márka pazar fényvédősorral bír, amelyhez nem volt rest idén sem lenyűgöző családtagokat társítani. A fényvédő krémek, permetek könnyed textúrával és Sun Active Defense szabadalommal védik bőrünket napozás közben, mindezt pedig olyan hatékonysággal, hogy automtikusan nyúlunk majd utánuk ismét a boltok polcain. A mi kedvencünk az idei újdonságok közül a hidratáló és frissítő hatású Eau Solaire Brume invisible SPF30 fényvédő permet, ami nem igényel elkenést, magas UVA/UVB védelmet garantál, védi a sejteket az oxidatív stressztől, 8 órás hidratálást és azonnali frissítő hatást biztosít. Hát kellhet ennél több egy forró nyári napra?
nyari-szepsegujdonsagok
Gucci Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum, 50 ml
A Gucci Flora új, inspiráló fejezetének tapsolhatunk idén nyáron, pontosabban augusztus elsejétől. A vadonatúj Gorgeous Orchid kifejezetten erős, mégis látványra és illatra kifinomult indulója az imádnivaló olasz parfümszériának. Itt az önkifejezés és az álmainkba vetett hit adja az illatkompozíció varázserejét és motorját. Külön érdekesség, hogy a Miley Cyrus arcával debütáló parfüm a Gucci első ózonos-virágos gourmand illata. Marie Salamagne parfümőrnek köszönheti különleges kifinomultságát, aki úgy gazdagította az illatot, hogy közben megtartotta légies vonzerejét. Az egyik legszebb példa arra - kívül-belül -, hogy miért is imádjuk a nyári illatokat!
nyari-szepsegujdonsagok
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Jet Set utazószett
Túlzás nélkül a nyár egyik legfelemelőbb pillanata a social mediában is ikonikusnak számító márka termékeit kibontani, és elmerülni az egzotikus, \'nagyon brazil\' illatjegyekben. A kompakt kis csomagban több minden is megbújik: egy Brazilian Bum Bum Cream feszesítő és fiatalító krém a fenékre és a csípőre, egy Brazilian 4Play krémes tusoló gél és egy Brazilian Crush Cheirosa \'62 illatosított test- és hajpermet. A szett ideális az utazáshoz, a benne megbúvó csodák pedig a tökéletesen lágy és rugalmas bőrért tesznek nagyon sokat a nyaralás alatt is. Tény, hogy a vegán formulájú szett külsejét tekintve is nagyon csábító, de a sajnos a képeken át nem törő illata tényleg mindent felül múl.
nyari-szepsegujdonsagok
TRESemmé Revitalise Colour sampon festett hajra
A júliusban megújult Revitalise Colour sampon és balzsam társa ettől a nyártól már többek között UV szűrőt tartalmazó formulával gondoskodik a szezon kihívásainak még szélesebb körű kivédéséről hajfronton. Mindkét termék úgy tisztítja, kondicionálja a festett hajat, hogy közben példásan megőrzi annak fényét, és színét akár 2 hétig is. Gyengéd tisztításban is bajnok a formula, emellett hibiszkuszkivonatot és UV szűrőt is tartalmaz. Nélkülözhetetlen kedvencnek bizonyulhat a duó a strandolásban gazdag nyarakhoz!
nyari-szepsegujdonsagok
Helia-D Classic Golyós Ránctalanító Szérum
Elegáns külső, intenzívebb formula - pontosan ezt ígéri a Helia-D márka Classic termékcsaládja, amelynek a kilenc, csomagolásában is megújult tagja nagyon beerősített a nyári szezonra. Nem csak sikkesebb külsővel, de formula fronton is extra összetevőkkel egészültek ki. Így a kiváló vízmegkötő képességgel rendelkező hialuronsavval vagy a zöld, fenntartható forrásból származó, feszesítő hatású növényi kollagénnel. Ez a Golyós Ránctalanító Szérum szerintünk a család egyik legizgalmasabb tagja, amely a ráncosodó vagy ráncosodásra hajlamos bőr \"mannája\" lehet kánikulában (is). A praktikus, természetes növényi hatóanyagokkal és hialuronsavval szépítő golyós kedvenc minden bőrtípusra megfelelő.
nyari-szepsegujdonsagok
Smilepen Pop fogfehérítő csíkok
A fogfehérítő csíkok új fejezetet nyitnak a modern, kényelmes és biztonságos fogfehérítés terén, mindezt pedig 5 különleges ízzel (barack, menta, mangó vagy éppen bogyós gyümölcs) kombináltva. Utóbbi talán meglepő, de könnyen hozzá lehet szokni ehhez a mennyei ízélményhez fogfehérítés közben is. Bár itt a szépülés az elsődleges cél, az új Pop termékcsalád nem csak az esztétikáról gondoskodik. A fogfehérítő gél a zománc erősítését szolgáló nano-hidroxiapatitot tartalmaz, továbbá hialuronsavat az íny regenerálódásához és antioxidáns hatású E-vitamint az általános szájhigiénia támogatására.
nyari-szepsegujdonsagok
Avon Hi Metal szemkontúrceruzák
A klasszikus, gyémántfényű és csillogó Glimmerstick szemkontúrceruzák mellé fogadjuk sok szeretettel az Avon extrán nyár-, buli- és csillogó smink kopatibilis Hi Metal szemkontúrceruzáit! Az augusztusban debütáló metál hatású ceruzák hozzák a jól megszokott minőséget, vízállóak, nem maszatolódnak, nem peregnek. Emellett nem fakulnak egy hosszú nyári nap vagy buli folyamán sem, és mindeközben gazdagon pigmentált, merész árnyalatokkal kecsegtetnek. Formulájuk krémes állagú, könnyen siklanak a szemhéjon, így tényleg lehetőséget adnak kreativitásunk kibontakoztatására.
nyari-szepsegujdonsagok
XS™ Amino Advantage+ görögdinnye ízű étrend-kiegészítő
Az új, finom görögdinnye ízű mix amellett, hogy könnyen emészthető tiszta és koffeinmentes összetétellel érkezik a nyárba, 9 esszenciális aminosavat tömörít (EAA), amelyet a szervezet nem tud előállítani. Az aktív életmód és a minőségi aminosavak folyamatos bevitele az egyik legjobb módja annak, hogy támogassuk izomzatunkat, mindezt pedig nagyban segíti, hogyha valóban ízlik is, amit a pohárba kikészítünk magunknak... Itt ráadásul a plusz kalóriák sem jelentenek gondot, minden kalóriát alaposan átgondoltak a cukor- és laktózmentes étrend-kiegészítő fejlesztésnél.
nyari-szepsegujdonsagok
4711 Remix Green Oasis EdC, 100 ml
A márka egy igazi kezdő lökettel indított a kalandokkal teli nyárhoz. A gyümölcsös frissítő illat EdC verziója mellett egy kánikula-barát body splash is érkezett, a virágos szellő és egy üdítő vízpermet érzetét egyesítve. A vakáció, az életöröm és a nyár boldogságát sikerült a márkának ebben az élénk kreációban megelevenítenie, ahol a gyümölcsös jegyek felpezsdítik az érzékeinket, a virágos jegyek pedig egy könnyed és romantikus légkört teremtenek.
nyari-szepsegujdonsagok
Dr. Jart+ Ceramidin™ Hello Moisture ajándékszett
A márka az innovatív irányt képviseli a szépség világában, a díjnyertes bőrápolási és sminktermékeik rengeteg beauty fanatikus kedvencei bolygószerte. A tudományt és a művészetet egyszerre hozó kínálatuk egyik izmos tagja ez a válogatás, ahol egy csomagban szerepel minden, ami a gyönyörű bőrhöz kell. A kozmetikai szett nem egy, hanem több olyan terméket tartalmaz, amelyek segítenek megteremteni vagy gazdagítani a napi szépségápolási rutint, amelyet a bőrünk a nyári hőségben biztosan meg fog hálálni.

Fotó: Getty Images, Marie Claire-Archív