Tavaszi sminkújdonságok, álomszép új kedvencek

2024. május 23.
Tavaszi sminkújdonságok hosszú sora jött ki az utóbbi hetekben, mi pedig ezek közül válogattunk össze néhány kedvencet. A pénztárcabaráttól a luxusig, a dúsító csillogótól a tápláló mattig következik néhány figyelemre méltó, potenciális sminkkedvenc.
tavaszi_sminkujdonsag

Tavasszal és nyár elején sokan a friss és természetes megjelenést helyezzük előtérbe, ami nem jelenti azt, hogy ne kaphatnának helyet a sminkkedvenceink között a ragyogó árnyalatok, vagy a csillogó hatású kozmetikumok.

Bevált tavaszi árnyalatok és sminktippek

1. Pasztellszínek

Az olyan pasztellárnyalatok, mint a világos rózsaszín, barack, mentazöld, vagy éppen az orgona tökéletesen illenek a késő tavaszi hangulathoz, ahogyan a nyárhoz is. Utóbbi árnyalatból egy lenyűgöző szemhéjpúderrel érkezünk az aktuális tavaszi sminkújdonságok között.

2. Világos rózsaszín

Egy kis rózsaszín árnyalat az ajkakon és az orcákon is friss és fiatalos megjelenést kölcsönöz. Az ajkak terén ugyanakkor mindig nagy kihívás, hogy fent is maradjon a szín. Ezzel a problémával nem kell küzdenünk, ha az aktuális sminkújdonságok közül a Bobbi Brown parádésan tápláló és csillogó új, halványpink Extra Plump Lip Oil szérumára szavazunk.

3. Természetes alapozás

Tavaszra érdemes könnyű, lélegző alapozót választani, ami nem nehezíti el a bőrt. De egy bevált BB krém vagy színezett hidratáló vagy a Collistar új, önszínező pH balzsamja is jó választás lehet – ha a sminkújdonságok platformjáról szeretnél inkább valamit kipróbálni.

4. Színezett szempillaspirál

A fekete helyett próbálj ki barna vagy akár színezett, bevállalósabb árnyalatú szempillaspirált, ha kicsit frissítenél a megjelenéseden. A MAC STACK gesztenyebarna szempillaspirálja a tavaszi sminkújdonságok sorában például egy irodai naphoz is tökéletes viselet lehet, ha eltérnél a szokásos feketétől.

Chanel Ombre Essentielle szemhéjpúder
Akár kék, piros, bézs vagy arany - a Chanel új szémhéjpúder szériája az ökifejezés végtelen palettáját tárja fel, ahol a monokróm semmiképp sem jelent egyet a monotónnal. A márka kreatív igazgatója, Cécile Paravina által megálmodott Ombre Essentielle kollekció gazdag és időtlen árnyalatokat sorakoztat fel, amelyek közül a mi kedvencünk ez az életörömöt sugárzó orgona lila. A Lilas Poudré néven futó gyönyörűség mellett még 13 csodaszép, sokoldalúan bevethető árnyalat közül választhatunk.
Bobbi Brown Water Glow Extra Plump ajakszérum
A márka Water Glow Extra Lip kollekciója 5 új árnyalatú Extra Plump ajakszérumot sorakoztat fel (a Bare Guava-tól a Bare Plum-ig) a nagy nyár előtti szépséghajrában, amelyek minden ajaktónust kiemelnek és minden megjelenést feldobnak. Könnyed formula jellemzi, ráadásul azonnal dúsítással, és a 24 órán át tartó hidratálást és az egész napos folyékony ragyogást is kipipálhatod vele.
YSL Beauty Couture Mini Clutch szemhéjpaletta
A négy tónusú szemhéjfesték-paletta az intenzív pigmenteknek köszönhetően tökéletes munkát végez a szemeid kihangsúlyozásában. Couture árnyalatok és fényűző megjelenés, ha a luxus kategóriában vadászol valamilyen időtálló, különleges kedvencre, mindenképp érdmees megismerkedned vele. A paletták ráadásul elképesztően sokoldalúak és bárki számára, bármilyen alkalomra tökéletesek. Könnyű és kellemes formulájukat ráaádsul értékes olajok gazdagítják: kávébabolaj, édes mandulaolaj és füge kaktuszolaj.
MAC STACK gesztenyebarna szempillaspirál
Új színben elérhető a M·A·C szempillaemelő nagyágyúja, szuperduó felhozatalban. A M-A-C Stack Legit Lift Lash Primer és a M-A-C Stack szempillaspirál új, gesztenyebarna árnyalatát a márkán belül nagy favoritnak számító \"barna ajakceruza\" ihlette. A szempillaspirállal azonos árú primer innovatív formulája tényleg minden szempillaspirállal tökéletesen működik, lehetővé teszi az egyedi volument, tartást, hosszúságot és emelést. Itt ráadásul egy újgenerációs, göndörítő formájú kefe fokozza a pihekönnyű felvitelt, azonnal kiemelve a rejtett középső ívet a szempillatövektől a végekig. A szempillák egyenletes bevonása érdekében a kefe mindig a megfelelő mennyiségű szérumot viszi fel.
Collistar NOT Game Changer önszínező pH balzsam
Egyenlítsd ki arcbőröd az új, önszínező pH balzsammal, a NOT Game Changerrel a Collistartól. A megszokott minőségben jelentkezik az olasz márka a szezonális must have-vel, amely egészséges, üde és természetes megjelenést ad az arcbőrnek. Remekül alkalmazkodik a bőr tónusához, világosít, miközben textúrája finom és kellemesen lágy, \"egészséges\" színt biztosít. Nem csupán arcra, de szemhéjra és ajkakra is bevetheted.
Avon Ultramatt Sunkissed Grape ajakrúzs
Ultraismerős kedvencek, amelyekhez az idei nyári szezon előtt 4 új árnyalat csatlakozik. Az erősen pigmentált, tápláló olajok keverékével gazdagított, ragadásmentes formula komoly mattimádó rajongótáborral rendelkezik, akiknek mostantól egy rózsás, egy kávébarnát idéző, egy terrakotta, és ez a Sunkissed Grape névre hallgató gyönyörűség is felzárkózik a választási lehetőségek széles tárházába. Így a mostantól elérhető, összesen 24 szín között valóban mindenki megtalálhatja a bőrtónusához legjobban illeszkedőt. Ajánlott fogyasztói ár: Ft

Fotó: MAC