A legszebb körmök a New York-i divathétről

2024. szeptember 16.
A  New York-i divathéten kismillió új trendre kaphattuk fel a fejünket. Ezek közé tartoztak szerencsére a ruhák és kiegészítők mellett a szép körmök is. Mutatjuk a kedvenceinket a következő, 2025-ös tavaszi-nyári szezon körömtrendjei közül!
szep-kormok

Lezajlott a legutóbbi New York-i divathét,  ahol a világ legmenőbb tervezői rengeteg friss divatirányzat mellett jó néhány izgalmas smink-, haj- és körömtrendet is kifutóra állítottak. Mi most az utóbbiak közül szemezgettünk szép körmöket, és találtunk is rengeteg, sokat ígérő őszkompatibilis manikűrt, amit mi szívesen viselnénk már most, még a 2025-ös tavaszi-nyári szezon előtt is.

Szép körmök és az őszi köröm színek között is jól mutató inspirációk következnek a szeptember tizenegyedikén befejeződött New York-i divathétről.

Szép körmök, akár idén őszre is

A New York-i divathéten, úgy tűnik, hogy a tervezők és a manikűrösök egyaránt a kreativitást, a minimalizmust és a merész vonalakat helyezték előtérbe. 

1. Bevállalós, egyedi minták

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Celebrity Manicurist & Educator (@julieknailsnyc)

szep-kormok

Többen is a bonyolult,  szokatlan minták fele mozdultak el,  egyedi és emlékezetes kifutói elemekké téve a szép körmöket. Finoman kivitelezett, extra manikűrformák, így csillagok taroltak feltűnő kontraszttal, többek között Christian Cowan bemutatóján. Mindez Julie Kandalec kézügyességét dicsérte, aki fényes fekete alapon alkotott emlékezeteset.

2. Krómos és fémes felületek

szep-kormok

Ősziesen szép körmök egy kis csavarral

Julie Kandalec a Libertine kifutójára is emékezeteset alkotott a CND lakkokkal, Fordított francia manikűrt  készített, króm hatású, futurisztikus eredménnyel. Sandy Liang bemutatóján is bőven akadtak szép körmök, Mindez csillogó, fagyosan fémes, csillámos megjelenéssel. 

3. Pötty hátán pötty 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Miss Pop (@misspopnails)

Alice + Olivia kollekciójában a pöttyök vitték a prímet, a manikűrért pedig a műkörmös Miss Pop volt felelős, aki túlméretezett pöttyös, gyönyörű körmöket álmodott meg. Mindezt a kollekcióhoz tökéletesen passzolóan, fekete-fehérben.

4. Füstös kvarc

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gina Edwards (@ginaedwards_)


Gina Edwards műkörömstylist Prabal Gurung éteri kollekciójához művészien szép körmök egységes hadát álmodta meg. Hegyesre formázott, hosszú körmök adták az alapot, a fehér körömlakkra pedig egy áttetsző fedőréteg érkezett, „átvilágítva” az alapszínt. 

Fotó: Getty Images, CND, Instagram