Béna vagyok a szemhéjceruzákkal, de ezekkel profin sminkelek

2024. október 01.
A számunkra legjobb szemhéjceruza megtalálása nem mindig megy könnyen, de megéri vadászni az igazira. Most olyan szemceruzákat mutatunk, amelyekkel garantáltan megkönnyítheted a sminkelést.
legjobb-szemhejceruza

A sminkelés nem mindenkinek rutin művelet. A kitartás, kézügyesség és a megfelelő gyakorlat is nagyon meghatározó lehet abban, hogy milyen a végeredmény mondjuk egy kacér, satírozott cicás szemkihúzásnál. Van, akinél a reszkető kéz, netán egy nem túl sikkes, vagy nem elég erősen fogó, gyengén pigmentált szemhéjceruza is nehezíti a dolgot. A nekünk legjobb szemhéjceruza egy dolgot biztosan tud, hogy minimális erőfeszítéssel tudunk (akár csak magunkhoz képest) nagyon szépet, precízet alkot.

„A modern szemhéjceruzák általában nagyon tartósak, és hidratáló összetevők is vannak bennük” – magyarázza Lisa Caldognetto sminkes. „A legfontosabb dolog, ami jellemzi őket, nagyon szépen lehet őket eldolgozni, ráadásul emellett nagyon könnyen, praktikusan használhatóak.” Vagyos a favoritunk, vagyis a nekünk legjobb szemhéjceruza tényleg sokat hozzáadhat a sminkünkhöz, akkor is, ha nagyon képzetlenek, vagy akár kissé ügyetlenek vagyunk még sminkelés terén.

A legjobb szemhéjceruzák

1. By Terry Ombre Blackstar Eyeshadow szemhéjceruza

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

BY TERRY (@byterryofficial) által megosztott bejegyzés

Ha száraz vagy érettebb a bőrtípusunk, a By Terry szemhéjceruzája tökéletes opció lehet. Az egyik legszebben hidratáló és legkrémesebb induló, csupa “extra, tápláló” összetevővel. Ápolja a vízhiányos bőrt, így nem “ragad bele” a szárazabb foltokba, bőrterületbe. Gyönyörű fényes felületet hoz létre a szemhéjunkon, ráadásul rengeteg árnyalat közül választhatunk.

2. e.l.f. Cosmetics No Budge szemhéjceruza

@pegahebrahimi

Definetly one of the best eyeliners out there!! @e.l.f. Cosmetics No budge retractable eyeliner🔥 #makeup #elf #eyeliner #drugstore #elfcosmetics #eyemakeup #affordable #fyp #foryou

♬ original sound – Pegah

Nagyon erősen feljövőben van a márka a fiatalabb szépség fogyasztók az e.l.f., amely a ár-érték arányban nagyon szépen teljesít. És messze nem csak ezen a téren tud sokat, a szemhéjceruza nagy előnye, hogy szupertartós, zsíros bőrön is szépen megmarad.

3. NYX Professional Makeup Jumbo highlighter stick

Lényegében messze nem csak egy szemhéjceruza, hanem egy több fronton bevethető “stick”, ráadásul pénztárcabarát versenyző. Nagyon szép harmatos eredményt érhetünk el vele a szemhéjon, arcon egyaránt. Siklik, ahogy kell, mesés gyöngyházfényű pigmentet hagyva maga után. Zseniális árnyalatokban érhető el.

Forrás: MarieClaire.co.uk, fotó: Getty Images