Még mindig ez a bob haj az egyik legnépszerűbb és legkönnyebben kezelhető frizura  

2024. október 11.
Hajtrendek jönnek és mennek, de úgy tűnik, ez a fajta bob haj töretlen népszerűségnek örvend, ami annak is köszönhető, hogy hihetetlenül könnyű a kezelése, valamint az elkészítése.
Hullámos bob haj: így készítheted el 
  • A hullámos bob haj még mindig az egyik legnépszerűbb frizura.
  • Azért is rajonganak érte, mert könnyen lehet kezelni.
  • Megmutatjuk, hogyan varázsolhatsz magadnak hullámos bob hajat!

A hullámos bob haj nem új, de úgy néz ki, soha nem megy ki a divatból. Elképesztően sokoldalú, kevés karbantartást igényel, és szinte mindenkinek jól áll.

Ha szeretnéd felfrissíteni a bob hajadat, akkor itt van minden, amit a profi fodrász szerint tudnod érdemes a frizura elkészítéséről.

Mi az a hullámos bob?

„A hullámos bob hosszúsága általában az állkapocs és a kulcscsont közé esik” – mondja Luke Benson, a hírességek fodrásza.

„Eltérően a sima és polírozott felülettel rendelkező karcsú bobtól, a hullámos bob lazább, kócos megjelenést kölcsönöz” – magyarázza Zoe Adams nemzetközi hajművész. „A hullámos bob egy sokoldalú és stílusos frizura, amely ötvözi a klasszikus bobot a természetes, laza hullámokkal” – teszi hozzá.

Hogyan készíts hullámos bob hajat?

A hullámos bob haj formázása a haj természetes textúrájától függ. „Felerősítheted göndörítő krémmel, hogy fokozd a haj természetes formáját” – mondja Benson. „Vagy egyenesebb haj esetén szárítsd egyenesre, majd hajgöndörítővel vagy hajvasalóval hozz létre „S” hullámokat a hullámzás érdekében” – magyarázza a szakértő.

Készülj fel, hogy lesz pár baki és eltarthat egy ideig, mire ráérzel a megfelelő mozdulatra, és mire egyáltalán kitapasztalod, hogyan viselkedik a hajad a különböző termékekkel és technikákkal, de ha egyszer sikerül, ez hullámos bob haj rendkívül kevés karbantartást igénylő frizura lehet. Néhány percre és csupán pár eszközre lesz szükséged ahhoz, hogy elérd a kívánt stílust.

Könnyen elkészítheted magadnak te is Hailey Bieber hullámos bob haját

Könnyen elkészítheted magadnak te is Hailey Bieber hullámos bob haját

Forrás: Marie Claire UK, Fotók: Getty Images