Chrissy Teigen megható beszédet tartott a családok elszakítása ellen küzdő tüntetésen

2018. július 02.
Trump migrán családokat elválasztó törvénye ellen a hírességek is utcára vonultak, Chrissy Teigen pedig megható beszédet is mondott.

Nemrégiben egész Amerikát megrázta Trump migráns családokat szétválasztó törvénye, melynek értelmében akár 18 hónapos babákat is elválaszthatnak szüleiktől, hogy aztán „átmeneti menedékhelyeken” helyezzék el őket. A törvényre reagálva George és Amal Clooney nagyobb pénzösszeggel támogatta a menekült családokat, múlt hétvégére pedig tüntetést is szerveztek Los Angelesben.

baby’s first rally. #keepfamiliestogether

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

A Families Belong Together tüntetésre rengeteg híresség vonult ki, Chrissy Teigen pedig újszülött kisfiával, Miles-szal lépett a színpadra. „Ez az első tüntetése” – jegyezte meg John Legend felesége a kisfiára célozva. „Nagyon büszke vagyok, hogy itt lehetek. Hihetetlenek vagytok és rengeteg reményt adtok… Nagyon büszke vagyok, hogy egy bevándorló lánya lehetek. Az édesanyám egy kicsi thaiföldi városban nőtt fel, és nagyon szeretjük, hogy Amerika története olyan figurákkal van tele, akik a világ minden pontjáról érkeztek ide egy jobb élet reményében.”

„El tudjátok képzelni ezt a várost bevándorlók nélkül?” – tette fel a kérdést. „A bevándorlók nem azért jönnek ide, hogy elvegyék Amerikát, hanem azért, hogy hozzátegyenek.”

Teigen még egy zseniális Trump-imitációt is bemutatott, íme:

my Donald impression made it to CNN. please add to my wiki

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on