Victoria Beckham gourmet bonbonokat gyártott

2018. október 10.
A meseszép ruhadarabok mellé Victoria Beckham most limitált kiadású bonboncsodákat is készített - Pierre Marcoloni csokoládémester útmutatásával!

Igazi stílusikon és kőkemény üzletasszony: Victoria Beckham szinte bármit arannyá változtat, ami a kezei közé kerül. A szupersztár ezúttal igazi különlegességgel készült, divatmárkája 10. évfordulójára egy különleges, limitált kiadású bonbon-összeállítást készített Pierre Marcoloni csokoládémester segítségével.

A letisztult, elegáns, fényesen csillogó csokoládészívekből többféle ízesítés is készült: mogyorókrémes, sós karamellás, rózsás-passiógyümölcsös és yuzus verziókból válogathatnak a szerencsések, akik Victoria Dover streeten álló üzletében vásárolnak. Beckham szerint a bonbonválogatás „nőies és modern” lett, és azt is megjegyezte, nagyon élvezte a közös munkát a legendás Marcolonival Párizsi konyháján, a sztárcukrásznak ugyanis „ragadós a jókedve”.

Ezt igazolja egyébként az alábbi felvétel is, amin Victoria láthatólag egy kicsit túl lendületesen kavargatja a csokoládét: