Keanu Reeves még nem mondott le a szerelemről

2019. június 03.
Keanu Reeves Hollywood egyik leghíresebb magányos farkasa, ám nem mondott még le a szerelemről. Várja, hogy valaki besétáljon az ajtaján, és újra boldog lehessen.

Bár jelenleg nincs senki az életében, és sosem a magánéletével kapcsolatos újdonságokkal kerül be a hírekbe, Keanu Reeves még bízik benne, hogy egyszer újra rátalál a szerelem. “Én vagyok az ügyeletes magányos srác. Nincs most senki az életemben, ám ha felbukkan valaki, nagyon megbecsülöm és szeretem azt a másik embert. Remélem, egyszer még újra megtörténik velem” – mondta az 54 éves színész. Leszögezte azt is, hogy nem tudatosan döntött az agglegényélet mellett.


Saját bevallása szerint unalmasan telnek a napjai. “Teljesen hétköznapi életet élek. Nem nagyon látnak nálam semmi izgalmasat azok a turisták sem, akiket buszokkal visznek körbe a hírességek házai között. Felveszem reggel az újságomat a küszöbön, ezen kívül nagyon unalmas életet élek” – mondta Keanu Reeves a mindennapjairól.


A színész múltjában történt tragédiák óta él ilyen csendes és visszafogott életet. Legjobb barátja, River Phoenix 1993-ban, 23 évesen halt meg drogtúladagolásban. Barátnőjével, Jennifer Syme-mal 1998 óta voltak együtt, mikor pár évvel később közös gyermekük holtan született. Kapcsolatuk sem élte túl a tragédiát, utána már csak közeli barátok maradtak, egészen 2001-ig, mikor a nő autóbalesetben elhunyt.

Forrás: People
Fotó: Getty Images