Történelmi pillanat: Jennifer Aniston végre csatlakozott az Instagramhoz

2019. október 17.
Jennifer Aniston eddig ellenállt, ám most végre csatlakozott az Instagramhoz, nem is akármilyen képpel. Első bejelentkezése nem is sikerülhetett volna ütősebbre, rögtön lefagyott tőle a közösségi oldal, annyian kezdték követni egyszerre.

Egy szelfivel robbant be az Instagramra Jennifer Aniston: a Jóbarátok szereplőivel közös képet posztolt első bejegyzéseként, melyet annyian lájkoltak, hogy a közösségi oldalnak technikai problémái akadtak.

A színésznő közös fotóján szerepel a világ egyik legnépszerűbb vígjáték-sorozatának minden főszereplője. Jennifer Aniston mellett Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer és Matthew Perry is ott van a fotón. A kép mellé Aniston azt a kommentárt fűzte, hogy mostantól már Instagram barátok is lettek.

Azt nem tudni pontosan, mikor készült a kép, ám Jennifer Aniston annyit elárult a neves amerikai rádiósnak, Howard Sternnek, hogy az egész csapat Courtney Cox otthonában gyűlt össze vacsorázni.

A leírásában annyi szerepel a színésznőről, hogy a barátai Jennek hívják, és máris rengeteg sztár a követője lett. Többek között Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Adam Sandler, Dolly Parton és exférje, Justin Theroux is követi. Estére pedig (alig egy nap alatt!!!) több mint 10 millió követője lett. 

Jennifer Aniston úgy tűnik, aktív felhasználó lesz, hiszen már kommentelt is a platformon. Matt LeBlanc egyik régi képéhez fűzött megjegyzést, miszerint nem kell már hashtaget használni a nevéhez, mivel már rendesen tagelni is tudja őt.

Azért is meglepő, hogy a Morning Show színésznője csatlakozott az Instagramhoz, mivel több nyilatkozatban is hangoztatta ellenérzéseit a közösségi oldalakkal kapcsolatban. Ám úgy tűnik, most végleg megtört a jég.

Fotó: Getty Images