Reese Witherspoon és Jennifer Aniston barátsága a gyerekkel kezdődött

2019. október 09.
Reese Witherspoon és Jennifer Aniston barátsága már több mint húsz éve kezdődött, valahol a Jóbarátok díszletei mögött, szoptatás közben.

Még a Jóbarátok forgatásán kezdődött a két színésznő, Reese Witherspoon és Jennifer Aniston barátsága. “Rachel húgát alakítottam a Jóbarátokban. 23 éves voltam, és nem sokkal előtte született meg a lányom” – idézte fel az eseményeket a 47 éves Reese Witherspoon.


“A díszletben szoptattam Avát, és Jen nem akarta elhinni, hogy van egy kisbabám. Folyamatosan azt hajtogatta, hogy neked tényleg van egy gyereked?! Én pedig azt válaszoltam, hogy tudom, hogy fura – folytatta a történetet a Hatalmas kis hazugságok sztárja. – Emlékszem, folyton kérdezgette, hova megyek. Teljesen sokkolta, mikor elmondtam, hogy fejni.

Az azóta már Oscar-díjas színésznő teljesen odáig volt kolléganőjétől. “Jennifer nagyon édes volt velem. Rettentő ideges voltam, de ő megnyugtatott. Csodáltam azt a képességét, ahogy élő hallgatóság előtt mindenféle lámpaláz nélkül szerepelt. Ha megváltoztatták a szövegét, akkor is erőfeszítés nélkül alkalmazkodott. Mindig könnyed, ragyogó és sziporkázó volt” – méltatta az 50 éves Jennifer Anistont, akivel azóta is barátnők.


A két színésznő ismét együtt játszik a The Morning Show című sorozatban, melyben két újságírónőt alakítanak, akik megtapasztalják mi történik, ha egy férfi bemondó #MeToo kijelentéseket tesz. A sorozat lesz Jennifer Aniston első visszatérése a tévé képernyőjére a Jóbarátok óta. Ám nem egyszerűen színésznőként vesz részt a munkában. Reese Witherspoonnal együtt executive producerei is a sorozatnak, mely idén ősszel kerül adásba.

Fotó: Getty Images