Margot Robbie vacsorára hívta Harry herceget

2020. február 18.
Bár Harry és Meghan elvileg Kanadában fognak letelepedni, nagyon úgy tűnik, hogy sokat kell majd az USA-ba látogatniuk.

Lehet, hogy ez most meglepetésként fog hatni, de Harry herceg és Margot Robbie már régóta jó barátok. A páros még 2015-ben találkozott egy buliban – nem mindennapi körülmények között. Márciusi címlapsztárunk a saját bevallása szerint elsőre nem ismerte fel a herceget, másfél órán keresztül beszélgetett vele, mire aztán rájött, hogy ki is ő…

A vicces helyzetből végül barátság szövődött, erről a színésznő egy friss interjújában beszélt, amiben arról is mesélt, hogy mennyire együtt tud érezni Meghannal és Harryvel a költözésük kapcsán. „Egy ideje már ismerem Harry herceget, aki nagyon jó ember. Tudom jól, hogy mekkora döntés átköltözni a világ másik végébe. Nekem is hiányzik London, de megvan az okom a költözésre, ahogy nekik is. Ez nem olyan dolog, amit könnyen vesz az ember” – magyarázta a színésznő, akiről szintén tudni lehet, hogy nem is olyan rég egy új országban telepedett le. Az eredetileg ausztrál Robbie régóta Londonban élt, mígnem a közelmúltban Amerikába, egészen pontosan Los Angelesbe költözött.

Az interjúnak ezzel még nem volt vége: a színésznő azt is hozzátette, hogy ha Harry és Meghan több időt tölt majd Los Angelesben, szívesen meghívja őket magához egy baráti vacsorára. Érdekesség, hogy nem a színésznő volt az első, aki invitálta a hercegi párt, korábban Madonna is felajánlotta nekik az egyik New York-i lakását.

Márciusi lapszámunkban exkluzív interjút olvashatsz Margot Robbie-val!