Harry és Meghan megtalálta a kanadai álomházát?

2020. január 29.
Bár a királyi fenség címet, angliai birtokait és jövedelmeit 2020 tavaszán elveszíti Harry herceg és Meghan Markle, választott új hazájukban, Kanadában azért királyi álomházat nézegetnek, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az óceánra és Vancouverre.

Bár a királyi családdal való szakítás után a sajtóval is új alapokra helyezték kapcsolatukat, így is gyakran hallani Harry herceg és Meghan Markle új, kanadai életéről. A The Sun kiderítette, milyen álomházat nézett ki magának Sussex hercege és hercegnéje Vancouver elitnegyedében.


A vízparti álomházért 21 millió fontot fizetne Harry és Meghan. A villából fantasztikus kilátás nyílik az óceánra és a városra. A ház 600 négyzetméter alapterületű, hat hálószobája és öt fürdője van. Három oldalról hatalmas sövény és hat méteres falak védik a kíváncsi szemektől, a negyedik oldala a saját vízparti rész. “A környék igen kedvelt a tehetős emberek körében, a pár pedig biztos lehetne benne, hogy diszkréten, elvonultan élhetnek” – nyilatkozta a lapnak egy ingatlanszakértő az álomházról, melyről a fotók ide kattintva tekinthetők meg.



Jelenleg sem akármilyen helyen lakik Kanadában Harry, Meghan és kisfiuk, Archie. Egy titokzatos milliomos birtokán tartózkodnak, ahol már a karácsonyi ünnepeket is töltötték. A provance-i hangulatú, nyolc hálószobás házhoz két strand is tartozik a Vancouver-szigeten, ahol a 14,1 millió dollárt érő birtok áll


Forrás: The Sun, The Daily Mail
Fotó: Getty Images