Sofìa Vergara és kollégái elbúcsúztak a Modern családtól

2020. február 27.
A Modern család utolsó forgatási napja keserédes hangulatban telt Sofìa Vergarának és a stáb többi tagjának, ami nem csoda, hiszen tizenegy éven át dolgoztak együtt. A sorozat utolsó része április nyolcadikán kerül adásba.

Tizenegy év után hivatalosan is véget ér az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerű vígjátéksorozata, a Modern család. A főszereplők, Sofía Vergara, Eric Stonestreet és Sarah Hyland is alaposan dokumentálta a stáb utolsó napját a közösségi oldalán. A sorozat egyik kitalálója, Steve Leviatan pedig szívmelengető videót posztolt a stábról és a főszereplőkről, amiben elbúcsúznak a nézőktől.


„A mai az utolsó forgatási napunk – írta Leviatan a Modern család felvételén készült klip mellé. – Csodálatos emberekkel dolgoztam, ők tették lehetővé az elmúlt 11 évadot. Szeretem mindannyiukat!”

Sofìa Vergara többek között egy könnyfakasztó videót is posztolt, amelyben a stáb a Green Day slágerét, a Time of Your Life-ot énekli, miután felvették a sorozat utolsó jelenetét is. A videón a 47 éves színésznő a könnyeit törölgeti, miközben Sarah Hylanddel, Julie Bowennel és Jesse Tyler Fergusonnal ölelik át egymást.

Vergara férje, Joe Manganiello is csatlakozott azokhoz, akik a közösségi oldalon búcsúztak a Modern családtól. „Gratulálok a Modern család 11 évéhez, amely forradalmasította a televíziózást. Valószínűleg soha nem lesz még egy hasonló sorozat ilyen tehetséges színészekkel. Hiányozni fogtok. De ne aggódjatok, gondját viselem Gloriának…” – írta a poszt mellé, utalva felesége sorozatbeli karakterére.

Eric Stonestreet is megörökítette utolsó pillanatait a díszletben. “11 évig sétáltam ki-be ezen az ajtón, egy pillanat alatt elrepült” – írta a kép mellé.

„Valószínűleg a legtöbben hiányozni fognak a Modern családból. Fantasztikus a stáb, szeretem a kollégáimat, nagyon különleges emberek” – válaszolta Sarah Hyland arra a kérdésre, hogy mi hiányzik majd legjobban neki azután, ha véget ér a sorozat.

A Modern családot 2009-ben mutatták be, és rögtön öt Emmy-díjjal nyitott. 2019 februárjában jelentette be az ABC televíziós csatorna, hogy 11 évad után véget ér a vígjátéksorozat.

Ezt már olvastad?

Forrás: People
Fotó: Getty Images