Harry herceg és Jon Bon Jovi megidézte a Beatlest

2020. március 04.
Harry herceg és Jon Bon Jovi is tudja, hogy ha valaki ellátogat az Abbey Roadra, nem hagyhatja ki, hogy elkészítse a Beatles híres gyalogátkelőn átsétálós fotójának újabb verzióját.

Az ikonikus Abbey Roadon található zenestúdiónál találkozott Harry herceg és Jon Bon Jovi, mivel idén a rocker egyik új slágere, az Unbroken lesz a sussexi herceg által életre hívott Invictus Játékok hivatalos dala, és a rockénekes vezetésével vették fel a zene sporteseményre szánt verzióját a játékok kórusának előadásában. A Harry herceg által életre hívott Invictus Játékok nagyon hasonlít a paralimpiára, ám itt sérült veteránok és szolgálatot teljesítők versenyeznek egymással.


Harry és Jon a kórus két tagjával és a játékok korábbi versenyzőivel idézte meg John Lennont, Paul McCartney-t, Ringo Starrt és George Harrisont, hogy megalkossák a legendás borítófotó saját változatát. A képen Harry áll leghátul, George Harrison helyén, Bon Jovi pedig Ringo Starr pozícióját foglalta el.

Harry – akire Bon Jovi viccesen csak úgy utalt, hogy „a művész, aki korábban herceg volt”  – az eső és a családi feszültségek ellenére is jókedvűnek és mosolygósnak tűnt.

Az Unbroken a zenész legújabb, Bon Jovi 2020 című albumán jelenik meg hivatalosan. A dalt azért írta a rocker, hogy felhívja a figyelmet a poszttraumás stressz szindrómában szenvedő veteránokra, és kifejezze tiszteletét a szolgálatuk előtt. Jon Bon Jovi édesanyja és édesapja is az amerikai tengerészgyalogságnál szolgált, nem meglepő, hogy régóta támogatja a veteránok jóllétét segítő szervezeteket. A dal jótékonysági változatát márciustól lehet letölteni, a bevételt az Invictus Játékok Alapítványa kapja. 

Az első Invictus Játékokat 2014-ben szervezte Harry a fegyveres erők maradandó sérülést szenvedett, sebesült és beteg tagjainak, illetve veteránoknak. A következő esemény 2020 májusában, Hollandiában lesz.

Ezt már olvastad?

Nem először dolgozik együtt Bon Jovi egy herceggel. 2013-ban Vilmos herceghez és Taylor Swifthez csatlakozott a Kensignton Palotában szervezett eseményen, ahol egyik legnagyobb slágerének, a Livin’ on a Prayer-nek királyi változatát adták elő együtt.

Harry most először tért vissza az Egyesült Királyságba azóta, hogy hivatalosan is bejelentették feleségével, Meghan Markle-lel a függetlenedésüket a királyi családtól.

Forrás: People
Fotó: Getty Images