Besétált egy idegen nő Jennifer Lawrence otthonába

2020. március 18.
Jennifer Lawrence és férje éppen Los Angeles-i otthonukban voltak, amikor betört hozzájuk egy idegen a hétvégén.

A Los Angeles-i rendőrséghez este 9 után érkezett a bejelentés, miszerint egy idegen hatolt be Jennifer Lawrence és férje, Cooke Maroney közös otthonába. Mint kiderült, a 23 éves nő probléma nélkül be tudott jutni a házba, a bejárati ajtó ugyanis nem volt zárva, és csak a biztonsági kameráknak köszönhető, hogy időben észrevették. A betolakodó a saját elmondása szerint nem rabolni indult, hanem egyszerűen csak találkozni szeretett volna kedvenc sztárjával… És bár a színésznő a történtekkor éppen otthon volt, az elszánt rajongó végül nem tudta megközelíteni.

jennifer-lawrence

Jennifer eddig még nem nyilatkozott az esetről, de információk szerint ő is és férje is sértetlenül megúszták a kalandot. A nő rendőrkézre került, és magánlaksértés miatt indult ellene eljárás.

Az esküvője óta nem sokat hallani róla

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney tavaly októberben házasodott össze, a nagyszabású celebesküvőjük óta pedig nem igen mutatkoztak nyilvánosan. A pár a Rhode Island-i Belcourt Of Newport nevű kastélyban kelt egybe, a vendéglistán pedig többek között olyan nevek szerepeltek, mint Kris Jenner, Sienna Miller, Emma Stone, Adele, Ashley Olsen, Nicole Richie és Cameron Diaz.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Forrásmarieclaire.com.au