Blake Lively és Ryan Reynolds kimutatta nagylelkűségét

2020. március 20.
Blake Lively és Ryan Reynolds egymillió dollárt adományozott a Feeding America és a Kanadai Élelmiszerbank számára, hogy így segítség azokat, akiket a leginkább súlyt a világjárvány. Másokat is buzdítanak, hogy tegyenek hasonlóan.

Hollywood egyik legmenőbb házaspárja ismét megmutatta, miért szeretik őket annyian. Blake Lively és Ryan Reynolds nagylelkű adományt juttatott el olyan szervezetekhez, amelyek azokat segítik élelmiszerhez jutni, akiknek a koronavírus-járvány idején leginkább rászorulnak.


Az egymillió dollárt a Feeding America és a Kanadai Élelmiszerbank segítségével fordítják olyan felnőttekre és alacsony jövedelmű családokra, akik leginkább megszenvedik a járványt.

„Abban gondolom, mindannyian egyetértünk, hogy a Covid-19 egy szemétláda” – írta Ryan Reynolds közösségi oldalán, mielőtt az adomány elosztásáról nyilatkozott volna. Felesége a saját Instagramján külön is bejelentette az adományukat, és arra buzdított másokat, hogy aki megteheti, kövesse példájukat, és segítsen azoknak, akik a leginkább rászorulnak.

A színésznő külön hangsúlyozta, hogy milyen fontos az izoláció, és azt javasolta, keressenek más alternatívákat a személyes kontaktus helyett a kapcsolattartásra. „Nehéz, de muszáj távolságot tartanunk azoktól, akiket szeretünk, és meg akarunk óvni. Attól, hogy karanténba vonulunk, a kapcsolatnak nem kell megszakadnia” – hívta fel rá a figyelmet Lively.

Természetesen a házaspár ezúttal sem bírta ki egymás ugratása nélkül. „Lenne valaki olyan kedves, és megmondaná Ryannek, hogy az anyósától való érzelmi távolságtartás nem ér? Semmi sem mentheti meg” – jegyezte meg Lively.

Olvass tovább!

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images