Blake Lively edzésrutinja bizonyítja: ő is ugyanolyan anya, mint bárki más

2020. február 29.
Blake Lively három lánya mellett ugyanolyan nehézségekkel küzd, mint bármelyik másik anya. A sportot is máshogy kellett beilleszteni az életébe gyermekei születése után, így például, ha úgy adódik, gyermekeit emelgeti súly gyanánt edzés közben.

Legújabb filmje, a The Rhythm Section forgatása jelentős fizikai igénybevételt jelentett Blake Lively számára, így a 32 éves színésznő nem hanyagolhatta el a testmozgást három kislánya mellett sem. Ő pedig úgy oldotta meg a helyzetet, ahogy csak egy anya tudja.


„Egy átlagos forgatási napon reggel ötkor keltem, de nem a film miatt, hanem a lányaim körüli anyai teendők miatt. Reggelizni, játszani, edzeni velük – mondta Blake Lively. – Ennél korábban nem tudnék felkelni, nem vagyok Dwayne ‘Rock’ Johnson. Szükségem van némi alvásra.”

A színésznő azt is elárulta, hogy amúgy is zsúfolt napirendjébe nem tudta volna beilleszteni a hagyományos spinning- vagy futópados edzéseket, amiket régen végzett, ehelyett inkább a lányait vonta be a napi sportba. „Tulajdonképpen őket használtam súlyzónak. Ahelyett, hogy súlyzós mellényt viseltem volna, a gyerekeimet kötöttem magamra” – magyarázta Lively.

Az esték sem voltak nyugodtabbak a Reynolds–Lively-házban. Miután este kilenckor ért haza általában a forgatásról, már csak a lányok altatása volt hátra, ám a gyerekek tipikus éjjeli baglyok a színésznő szerint. „Nem lehet lefektetni őket. Ezen még dolgoznunk kell – árulta el Blake Lively két nagyobb lányáról, James-ről és Inezről. – Altatáshoz melléjük kell feküdnöm, és énekelnem kell nekik, ám legtöbbször én hamarabb elalszok, mint ők. Szinte minden este én alszom el hamarabb.”

Szerencsére a színésznő férje, Ryan Reynolds általában a megmentésére siet, és felébreszti Lively-t, ha elaludna a lányok ágyában. „Hé, most már minden tiszta, kijöhetsz!” – ébreszti fel Reynolds a feleségét.

Forrás: Vanity Fair
Fotó: Getty Images