Jamie Oliver új főzőműsora a kamra tartalmára épít

2020. március 22.
Jamie Oliver az új tévéshow-jában megtanítja a világnak, hogyan étkezzen helyesen a világjárvány alatt.

A népszerű tévés szakács visszatér a gyökereihez, és új főzőműsort indít. Jamie Oliver azoknak akar segíteni, aki tanácstalanul állnak a kamrában a pánikszerűen felhalmozott alapanyagaik előtt, mert nincs már több ötletük, mit főzzenek a karanténban.


A Channel 4-on indít új főzőműsort Jamie: Keep Cooking and Carry On címmel Jamie Oliver, amelyben olyan recepteket oszt meg a közönséggel, amelyek könnyen elkészíthetőek és igazodnak a globális krízishez.

Jamie Oliver megtanít kenyértésztát dagasztani, és rengeteg tésztarecepttel próbálja változatossá tenni a pánikvásárlás során felhalmozott, elképzelhetetlen nagyságú száraztésztakészletet. A 44 éves főzőguru azt is megmutatja a nézőinek, hogyan tárolják az alapanyagokat, illetve hogy mit és mekkora mennyiségben érdemes egyáltalán megvásárolni a szupermarketekben.

Olvastad már?

„Soha nem volt még ennyire fontos, hogy tápláló ételeket főzzünk a szeretteinknek – hívta fel rá a figyelmet Oliver. – A műsor tele lesz könnyű és finom receptekkel az egész család számára, ráadásul rengeteg tippet és trükköt megosztok ahhoz, hogy mivel helyettesíthetők az egyes hozzávalók, ha épp nincs otthon a recept szerinti eredeti alapanyag.”

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Imges