Lady Gaga sem láthatja szüleit a koronavírus miatt

2020. március 16.
A koronavírus rohamos terjedése miatt a sztárok is megpróbálnak jó példát mutatni rajongóiknak.

A koronavírus mostanra az egész világon végigsöpört. A szakértők szerint a legjobb, amit ebben a helyzetben tehetünk, ha távolt tartjuk magunkat a többi embertől, ezzel csökkentve a továbbfertőzés veszélyét.

Ezt olvastad már?

Ebben a nehéz időben a sztárok is úgy érzik, hogy példát kell mutatniuk a rajongóiknak. Egyre többen vannak, akik közösségimédia-profiljukat használva üzennek a nagyvilágnak, és próbálnak mindenkit óvatosságra inteni.

Taylor Swift

taylor-swift-koronavirus
Taylor Swift Instagram sztorijában kérte arra a követőit, hogy maradjanak otthon, és amennyire csak lehet, szigeteljék el magukat a külvilágtól.

„Srácok, szeretlek benneteket, de nem veszitek elég komolyan a dolgot. Látom, hogy még sokan jártok szórakozni, partizni. (…) Ne gondoljátok, hogy csak azért, mert ti nem érzitek betegnek magatokat, ne tudnátok megfertőzni az idősebbeket. Nagyon félelmetes ez az időszak, de mindannyiuknak áldozatokat kell hozni.”

Ariana Grande

arana-grande-koronavirus

Ariana Grande is Instagramon üzent az embereknek – Taylor Swiftnél egy kicsit hevesebben. Grande önzőnek és hülyének nevezte azokat a fiatalokat, akik nem hajlandóak komolyan venni a helyzetet, és felelőtlen viselkedésükkel veszélybe sodorják a többi embert.

Miley Cyrus

„Légy figyelmes. Tiszteletteljes. Könyörületes. Emberi. Miközben felkészülünk a szociális távolságtartásra… Senkinek sincs szüksége az összes levesre a boltból. Minél jobban felhalmozzuk a dolgokat, annál drágábbá fognak válni, és lehet, hogy sokaknak nélkülözniük kell majd. Ez egy remek alkalom az önuralom gyakorlására…” – írta a Twitteren Miley Cyrus.

Lady Gaga

„Senkinek sem könnyű ebben a helyzetben, de a legjobb és legegészségesebb, amit tehetünk, ha nem találkozunk 65 év feletti emberekkel” – írta Instagramján Lady Gaga, majd azt is hozzátette, hogy ő is örülne, ha láthatná a szüleit és a nagymamáját, de biztonságosabb, ha most távol marad.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images