Nem örülnek a Beckham-családnak a szomszédaik

2020. április 12.
David és Victoria Beckham a kedvelt brit üdülőkörnyékre, a Cotswoldsba vonult vissza a karantén idejére gyermekeivel. Szomszédaik viszont nem örülnek felhőtlenül annak, hogy ide húzódtak vissza megvárni, míg lecseng a koronavírus-járvány.

Hatmillió fontot érő birtoka van a Beckham-családnak Cotswoldsban, ez David és Victoria második otthona. Ám a szomszédaik nem túl boldog tőle, hogy a pár és gyermekei ide húzódtak vissza a koronavírus-járvány miatti izoláció idejére.


David és Victoria Beckham gyermekeivel, a 17 éves Romeóval, a 15 éves Cruzzal, a 8 éves Harperrel és legidősebb fiúkkal, a 21 éves Brooklynnal és annak amerikai barátnőjével, Nicola Peltz-cel költöztek le a vidéki birtokra, miután kitört a káosz a Covid-19 vírus miatt Angliában is.

A szomszédok viszont azzal vádolják a korábbi futballistát és divattervező feleségét, hogy csupán arra használják a vidéki birtokuk biztonságát, hogy önző módon csak saját magukra gondolnak. „Megmutatják a közösségi oldalukon, milyen szép a vidéki kúriájuk, és az emberek orra alá dörgölik, milyen remekül érzik magukat. Beckhamék és a hozzájuk hasonló hírességek ostobán, felelőtlenül és érzéketlenül viselkednek ezekben az időkben” – vélekedett a környék egyik falvának polgármestere.

A Beckham-család még azelőtt tette át a székhelyét a Cotswoldsba, mielőtt március 23-án elrendelték volna a kijárási korlátozást Nagy-Britanniában is. Amúgy is gyakran töltik itt az idejüket, ám ezúttal sokat posztolnak karanténban töltött napjaikról közösségi oldalaikon, rengeteg képet és videót megosztva csodás környezetükről.

Természetesen követik az eseményeket, Beckhamék is kifejezték hálájukat az egészségügyi dolgozók felé, csatlakoztak a tapsolókhoz. Victoria és Harper pedig videohívással köszönte meg egy kórház csapatának, hogy ilyen keményen harcolnak a járvány ellen.

Olvastad már?

Forrás: Mirror
Fotó: Getty Images, Unsplash