Ezekkel a cuki üzenetekkel köszöntötték anyukájukat a legnagyobb sztárok

2020. május 11.
Ha a koronavírus miatt élőben nem is találkozhattak, virtuálisan egy csomó híresség felköszöntötte ezen a hétvégén az édesanyját.

Míg nálunk május első vasárnapjára esik, addig a világ legtöbb országában minden évben május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat. Hollywoodban tehát tegnap volt anyák napja, az alábbiakban pedig meg is mutatjuk, hogy kedvenc hírességeink milyen megható üzenetekkel köszöntötték édesanyjukat.

Katie Holmes

 

View this post on Instagram

 

Thank you mom for teaching me so many things and for loving me ❤ Happy Mother’s Day to all of the moms out there!!!!!!!

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on May 10, 2020 at 7:55am PDT

Köszönöm, anya, hogy annyi mindent megtanítasz és szeretsz engem! Minden édesanyának boldog anyák napját!

Gigi Hadid

Nem is kívánhatnék jobb anyát.  Boldog anyák napját annak az édesanyának, akire én is hasonlítani szeretnék majd. Elmondhatatlanul szeretlek, te vagy a szuperhősöm!

Jennifer Lopez

Boldog anyák napját az anyukámnak és minden édesanyának! Anya, köszönöm, hogy mindig olyan türelmes voltál velem, és hogy segítettél elhinnem, hogy bármire képes lehetek. Neked köszönhetem, hogy az vagyok, aki.

Kim Kardashian

Ez egy korai anyák napi poszt az anyukámnak! A világ legjobb anyukájának! Alig vártam, hogy átadhassam az ajándékát! Imádom a szentimentális ajándékokat, és olyan izgatott lettem, amikor rátaláltam Alfred Garciára, aki anno 1978-ban anyukám és apukám esküvői fotósa volt. Megvettem tőle a fényképezőgépet, amit azon a napon használt, és az aznap készült képeket, amikből egy fotóalbumot készítettem. Korábban még nem látta ezeket a képeket, úgyhogy elsírta magát boldogságában, amikor átadtam neki. Boldog anyák napját, anya, mindennél jobban szeretlek.

Reese Witherspoon

Boldog anyák napját! A napom legjobb része, amikor az anyukámmal beszélek. A bölcsessége, a mosolya, a nevetése – minden nap jobb lesz, ha láthatom az arcát. Alig várom, hogy újra megölelhessem. Ez hiányzik most a legjobban. Ha nektek lehetőségetek van rá, öleljétek meg az anyukátokat!

Miley Cyrus

Örökre a lányod vagyok! A legtámogatóbb anyuka a világon! Mindig mondtad, hogy meg fogom csinálni, és így lett! Annyira hálás vagyok neked! Szeretlek!

Olvass tovább!

Fotó: Instagram