Valami nagyon nincs rendben Demi Moore fürdőszobájával

2020. július 10.
Ez az egyik legbizarrabb fürdőszoba, amit valaha láttunk...

Július 13-án startol el Demi Moore új podcastcsatornája, amit a színésznő természetesen el is kezdett már reklámozni közösségimédia-oldalán. Néhány napja például az Instagramjára posztolt két fotót arról, ahogy éppen felveszi az egyik adását. Ez eddig teljesen rendben is lenne, a rajongóknak azonban gyorsan feltűnt több furcsaság is a képeken.

 

View this post on Instagram

 

Excited to finally share what I’ve been working on! First episode of #DirtyDiana drops Monday, July 13. Trailer in bio 🖤

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Jul 8, 2020 at 8:17am PDT

Első látásra azt gondolhatnánk, hogy a színésznő a nappali kanapéján ülve készíti éppen podcastadását, ám ha jobban megnézzük a képet, rögtön kiszúrhatunk valami bizarr dolgot a háttérben… Igen, az ott egy vécé, mellette pedig egy csomó piperecucc és egy mosdókagyló. Ha lapozunk egyet, akkor már egy hatalmas kád is belelóg a képbe, ez pedig a végső bizonyíték rá, hogy Demi valójában nem a nappaliban, hanem a fürdőben ücsörög.

Olvastad már?

Az internet népe már azt is nagyon furcsának találta – hozzátesszük, teljesen jogosan –, hogy a színésznő valamilyen okból kifolyólag a fürdőszobájában készíti a podcastadásait, a legtöbb kérdést azonban kétségtelenül Demi fürdőszobája vetette fel. Miért van egy kanapé a fürdőszobájában? Miért ül a színésznő bakancsban, ha az egész fürdő le van szőnyegezve? Miért van leszőnyegezve a fürdő? És egyáltalán… Mit keres egy lovagi páncél a kád mellett? Megannyi kínzó kérdés, és sehol egy válasz.

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com.au

Fotó: Getty Images