Így tanította Jennifer Lopez feneket rázni Shakirát

2020. május 04.
Jennifer Lopez a hétvégén megosztott néhány kulisszák mögötti felvételt, amelyek még februárban, a Super Bowl félidei show-ja előtt készültek.

„Nem hiszem el, hogy már 3 hónap telt el a Super Bowl félidei show-ja óta! Azóta sok minden történt, de most lessünk be egy kicsit a színfalak mögé, megmutatom, milyen volt az első próba a táncosokkal és Shakirával” – írta Lopez az Instán megosztott videók mellé.

A videók között pedig van egy kifejezetten érdekes felvétel, amikor is J.Lo  néhány táncmozdulatot gyakorol be fellépő partnerével, Shakirával – egészen pontosan azt mutatja meg a kolumbiai énekesnőnek, hogy mi a tökéletes fenékrázás titka. Mindeközben még Lopez instrukciója is hallható: „A térdemmel csinálom, a térdemmel rázom.” Majd nevetve hozzáteszi: „Anyukám tanította, hogyan kell, amikor 4 éves voltam.”

Történelmi Super Bowl

A két énekesnő egyébként történelmet írt az idei NFL döntő félidejében. Ez volt ugyanis az első Super Bowl, ahol latin-amerikai énekesek, ráadásul latin-amerikai nők kapták a főszerepet. És arról se feledkezzünk meg, hogy az est során J.Lo 12 éves lánya, Emme is színpadra lépett, aki gyakorlatilag el is lopta édesanyja elől a show-t.

Olvass tovább!