Végre kiderült Blake Lively és Ryan Reynolds harmadik gyerekének a neve?

2020. július 27.
Blake Lively egyik legjobb barátnője, Taylor Swift fedte fel a nagy titkot.

Óriási meglepetésként érte a rajongókat, amikor múlt hét csütörtökön Taylor Swift bejelentette, hogy éjféltől elérhetővé teszi a 8. nagylemezét, ami a Folklore címet kapta. Az énekesnő az albumot a házi karantén alatt írta és énekelte fel, és úgy jellemezte, hogy a rajta szereplő dalokban az álmai, a szeszélyei és a személyisége keveredik.

A lemezen található 16 dalt a kritikusok és a rajongók is imádják, ám van köztük egy, amit különösen nagy érdeklődés övez. Ez pedig az album 14. száma, ami a Betty címet kapta. A dal, annyira nem meglepő módon egy Betty nevű lányról szól, az érdekesség pedig, hogy a szövegben két másik nevet is megemlít az énekesnő: az Inezt és a Jamest. És hogy mégis honnan ismerős ez a két név? Nos, Blake Lively és Ryan Reynolds ötéves kislányát pont Jamesnek, a háromévest pedig Ineznek hívják. És van nekik egy harmadik kislányuk is, aki tavaly született, ám akinek a nevét a pár a mai napig nem árulta el…

Olvastad már?

A dal meghallgatása után a rajongók számára nem volt kérdés, hogy Taylor Swift a dal címével gyakorlatilag leleplezte a színészházaspárt, és végre felfedte a nagy titkot: a teóriájuk szerint Inez és James után Blake Livelyék harmadik gyerekének csak Betty lehet a neve.

Mindehhez egyébként még az is hozzátartozik, hogy Blake Lively és Talyor Swift nagyon is jó barátnők, olyannyira, hogy James hangja szerepelt is Taylor Gorgeous című számában… Tehát annyira nem is elképzelhetetlen ez az elmélet.

Lively és Reynolds egyébként eddig még nem reagált semmit a dologra, de a People magazin egy bennfentes forrása szerint valóban Bettynek hívják a harmadik kislányt.

Olvass tovább!

 

Forrás: marieclaie.com.au

Fotó: Getty Images