2020 igazi bébibummot hozott Hollywoodban

2020. május 26.
Csak kapkodjuk a fejünket, az utóbbi hetekben-hónapokban mintha jócskán megugrott volna a babát váró hírességek száma. Lássuk, kik azok a sztárpárok, akiknél idén már biztosan bővülni fog a család.

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

Bár a páros hivatalosan még nem jelentette be a terhességet, az információk szerint Rooney Mara már a hatodik hónap körül lehet. A 35 éves színésznő és a 45 éves Joaquin Phoenix 2019 júliusában jegyezte el egymást, ám ezt is csak sokkal később ismerték el hivatalosan. Hónapokig csupán híresztelések keringtek az eljegyzésről, miután Rooney Marát gyűrűvel az ujján látták – többször is.

Olvastad már?

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Katherine Schwarzenegger és Chris Pratt tavaly júliusban házasodtak össze, a hírek szerint pedig már úton is van az első közös gyerekük. Prattnek egyébként van már egy 7 éves fia még az előző házasságából, Anna Faris színésznőtől, akivel 8 évig voltak házasok.  Faris és Pratt 2017-ben váltak el, a színész 2018-ban pedig már össze is jött Schwarzeneggerrel.

Adam-Brody-Leighton-Meester

Leighton Meester és Adam Brody

A párosnak már van egy négyéves kislánya, most pedig a második gyermeküket várják. Minderről azonban ők maguk még nem beszéltek, április elején egy lesifotó buktatta le a a színésznőt, akinek a képeken már jól látszódott a pocakja.  

Jude-Law-Phillipa-Coan

Jude Law és Phillipa Coan

Múlt héten jött a hír, miszerint úton van a 47 éves színész hatodik gyerek. Bizony, Jude Law már most is ötszörös apuka, három gyereke született első feleségétől, Sadie Frosttól, és két futó kalandjának is terhesség lett a vége. A hatodik gyerekének a második felesége, a 32 éves Phillipa Coan az édesanyja.

Gigi Hadid és Zayn Malik

A páros az elmúlt éveket hol együtt, hol külön töltötte, mígnem idén év elején nemhogy újra egymásra találtak, de rögtön belevágtak a babaprojektbe is. Időközben már a kis jövevény neme is kiderült, Gigi kislányt vár, aki az információk szerint szeptember könyékén fog megszületni.  

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images