Reese Witherspoon maga is meglepődött eredeti hajszínén

2019. november 29.
Már olyan régóta szőke Reese Witherspoon, hogy nem is emlékszik eredeti hajszínére. Legalábbis erre enged következtetni a tény, hogy nagyon meglepődött, mikor egy régi fotó bukkant fel róla a közösségi médiában.

A színészek gyakran változtatják a megjelenésüket egy-egy szerep kedvéért, ám Reese Witherspoon bebizonyította, hogy lépést tartani a változásokkal nem csak a rajongóknak lehet nehéz.

A 43 éves színésznő legújabb sorozatában, az Amazonon futó The Morning Show-ban barnára cserélte védjegyévé vált szőke tincseit. Mint kiderült, a gesztenyebarna hajszín sokkal közelebb áll Reese Witherspoon eredeti hajszínéhez, mint a szőke.

A színésznő Instagramján osztott meg egy képet, mely a kilencvenes évek elején készült. A fotón Reese Witherspoon elbűvölően mosolyog a kamerába – barna hajjal!  “Várjunk csak! Ez az igazi hajszínem?!” – írta a kép mellé a színésznő, amiből kiderült, hogy már ő maga is nehezen emlékszik vissza azokra az időkre, amikor még nem volt hollywoodi híresség.

A színésznő igazán a 2001-es Dr. Szöszi című filmmel vált ismertté, melyet sikeresebbnél sikeresebb filmek követtek, köztük A nyughatatlan című Johnny Cash-film, ahol barna hajjal játszott, és amiért megkapta a legjobb női főszereplőnek járó díjat. Reese Witherspoon ezen kívül csak egyszer volt barna  filmvásznon eddig, a 2014-es The Good Lie című filmdrámában.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Getty Images