Ezzel biztatja magát Kate Hudson a nehéz pillanatokban

2020. augusztus 24.
Hiába áll nem is kettő, de legalább négy lábon, Kate Hudsonnek is vannak nehéz pillanatai. A színésznő-üzletasszony-egészség nagykövet elárulta, mivel bíztatja magát, amikor úgy érzi, mélyponton van az élete, honnan merít inspirációt és erőt az egészséges életmódhoz.

„Ne várj el magadtól emberfeletti teljesítményt! Nem lehetséges. Vagy csak nem szórakoztató, és ez számít igazán!” – szól Kate Hudson napi mantrája, amit hímezzünk bele minden párnánkba, írjuk fel papírra, és bekeretezve tegyük ki a falra otthonunk minden helyiségében, mert 2020-ban ez az a jelmondat, amire szükségünk van, hogy éljünk, túléljünk.

Kate Hudson elárulta kedvenc, tápanyagban gazdag ételeinek receptjét is, valamint a mindennapi szépségápolási rutinjába is beavatta rajongóit. Ha jellemezni akarnánk, azt mondhatnánk, a 41 éves színésznő az egészséges életmódból is a szórakoztató részét mazsolázza ki. 

„Az étrendem túlnyomórészt növényi alapú, néha azonban előfordul, hogy csirke, hal vagy steak kerül a tányéromra. Amikor főzök, mindig két alapanyag köré építem fel a fogásokat. A legfontosabb, hogy a felhasznált összetevők frissek legyenek, a recept pedig gyorsan elkészíthető. Imádom a serpenyőben sült nyári tököt és a grillezett lazacot mangósalsával” – árulta el étrendjéről Kate Hudson. 

Köztudott, hogy a színésznő rajong a sportért – társalapítója a Fabletics sportruházati cégnek –, így senkit sem lep meg, hogy minden nap mozog. Ám három gyerek édesanyjaként (Ryder Robinson 16 éves, Bingham Hawn Bellamy 9, kislánya, Rani Rose Hudson Fujikawa 22 hónapos) nem mindig könnyű ezt beiktatnia a hétköznapokba. Ugyanakkor nagyon fontos számára, hogy jó példát mutasson gyermekeinek, és minél jobban megszerettesse velük a testmozgást. Ahogy az Instagramjára posztolt videójából is kiderül, kisgyerek mellett még Kate Hudson reggeli jógagyakorlása sem olyan zökkenőmentes, mint ahogy azt képzelnénk.

 

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images