Chrissy Teigen bevásárol a tanároknak az új tanévre

2020. augusztus 27.
Luna és Miles készen állnak az új tanévre! Chrissy Teigen és John Legend két gyermekének egy tökéletes otthoni osztálytermet rendezett be, felkészülve a koronavírus-járvány miatti otthoni oktatásra. Ám a modell nem csak saját maguknak vásárolt be az iskolakezdésre.

Közösségi oldalán osztott meg fotókat Chrissy Teigen, amelyben bemutatja a tökéletesen berendezett otthoni osztálytermet hangszerekkel, táblákkal és rengeteg építőkockával. A harmadik gyermekével várandós modell kedvenc könyvespolcát is lefotózta, amely fa alakú, és hatalmas, szikla alakú párnákon olvasgathat Luna és Miles, Chrissy Teigen és John Legend két idősebb gyermeke. 

„Mindenki készen áll a tanévre Miss Chrissyvel. Terhes és mindenre elszánt (Mindig tanár akartam lenni!) – írta Teigen a képek mellé, mintha nem is reménykedne abban, hogy gyermekei még idén visszatérhetnek az iskolába. – Persze lesz rendes tanár, de én tudok főzni, John zenél, a nagyi pedig… iszik. Remek tanév lesz.”

Chrissy Teigen arról is feltöltött egy posztot, hogy a négyéves Luna a Brain Quest című feladványos kötetet szorongatja, és büszkén osztja meg édesanyjával: „Befejeztem a könyvem, mami!”

Teigen azt is megosztotta követőivel, hogy ez a terem a jelenlegi otthonukban található, ahonnan szeretnének nemsokára elköltözni. „Kicsit sajánlom, hogy ez a szoba a mostani házunkban van, amit el akarunk adni. Nem hiszem, hogy másnak is szüksége lenne egy ilyen teremre.”

Ám Teigen nem csak saját gyermekei számára vásárolt be az új tanévre. A modell szeretne segíteni azoknak a tanároknak is, akiknek nehézséget okoz a koronavírus-járvány közepette az iskolakezdéshez szükséges eszközök beszerzése. „Ha tanár vagy és szükséged van eszközökre az új tanévre, oszd meg velem itt az Amazon-listádat, és annyit megveszek számodra, amennyit csak tudok!” – jelentette ki Chrissy Teigen. Még aznap este hozzátette a modell, hogy már ötven listát beszerzett, és számtalan extra eszközt segítettek megvenni más kedves emberek is. Teigen úgy tervezi, hogy a hét folyamán további tanároknak segíti az eszközök beszerzését. 

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images