John Legend elárulta, szerinte ki veszi át a legszexibb férfi címét tőle idén

2020. szeptember 08.
Miután felesége, Chrissy Teigen is sokat ugratta érte, valószínűleg mindenki emlékszik rá, hogy tavaly John Legendet választották a világ legszexibb férfijának. Az énekes szerint idén Jason Momoa kapja majd a megtisztelő címet.

„Vicces, ugyanakkor időnként kicsit ciki is volt – mondta John Legend a People magazinnak arra a kérdésre, milyen volt a világ legszexibb férfijának lenni. – A legjobban azt élveztem, amikor viccet csinálhattam magamból, mert egyszerűen nem lehet komolyan venni, ha valaki a legszexibb élő férfinek nevez. Ez nem egy eldönthető dolog.”

„Megtiszteltetés volt az egész élmény, igyekeztem a lehető legjobban élvezni, de készen állok rá, hogy tovább adjam a címet” – folytatta a 41 éves zenész. Amikor a 2020-as lehetséges nyertesről kérdezték, Legend szerint nem kérdés, hogy a szintén 41 éves színész, Jason Momoa lesz a befutó.

 

„Nem tudom, nem tudom. Ha azokból a kommentekből indulok ki, amik arról szóltak, hogy kinek kellett volna nyernie helyettem, akkor én Jason Momoára fogadnék idén” – indokolta meg John Legend, miért az Aquaman főszereplője a favoritja.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images