Kate Middleton 2020 sláger hajszínével inspirál minket

2020. július 16.
Kate Middletontól már megszokhattuk a tökéletes megjelenést, és most is kitűnően választott. Cambridge hercegnéje nyárkompatibilis új hajszínre váltott, a mélybarnáról a szezon legmenőbb hajszínére, „bronde” árnyalatra váltott.

A mindig makulátlan megjelenésű cambridge-i hercegné mindenkit elvarázsolt nemrég a BBC reggeli műsorának vendégeként. Megjelenésének apropója a Tiny Happy People nevű program elindítása volt, amelynek célja az öt év alatti gyermekek nyelvi készségeinek fejlesztése.

Üdítő színárnyalat meleg tónussal

Kate Middleton a szezon egyik slágerének számító, hosszú pöttyös ruhát és új, nyári hangulatú frizurát viselt a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán megosztott videóban és fotókon. Ami a frizurát illeti, a hercegnétől már megszokhattuk a tökéletes megjelenést, és persze most is kitűnően választott. A korábbi mélybarna hajszín után egy kicsit világosabb, mézszőke árnyalat mellett döntött. Katalin előző, egyenesre vágott frizurája is tökéletes választásnak bizonyult, de tény, hogy ez az új, lépcsőzetesre vágott hajviselet még jobban kiemeli szépségét.

Bár eddig ez a legvilágosabb hajszín, amit bevállalt, azért korábban is láthattuk világosabb, finom, klasszikus melírcsíkokkal, például amikor elkísérte Sarolta hercegnőt és György herceget első iskolai napjukon tavaly szeptemberben, de körülbelül egy éve is világosabb hajszínre váltott.

Az új árnyalatot egyébként sokan csak „bronde” néven emlegetik, a barna és a szőke hajszín közötti átmenetre utalva ezzel. A 2020-as nyár sláger hajszínének számító árnyalatot olyan hírességek is bevállalták, mint Khloé Kardashian, Kylie Jenner vagy Kaia Gerber.

Új hajszín, régi lendület

Katalin egyébként természetesen nem csak a külsejére fordít nagy hangsúlyt, Dianához hasonlóan fontosnak tartja, hogy elérhető legyen az emberek számára. A BBC reggeli műsorában, a Breakfastban olyan családokkal beszélgetett, akik részt vesznek a Tiny Happy People programban, amelynek kidolgozásában ő is fontos szerepet töltött be. Egy olyan animáció megtervezésében segédkezett, ami képes a csecsemőkkel való szemkontaktus kialakítására, és énekel is nekik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🏗️ The making of @bbctinyhappypeople — In November 2019 The Duchess of Cambridge met with the Tiny Happy People team at the BBC to take part in development sessions and to learn more about the production process. The Duchess helped in the character and background development for two animations on parenting, now available on the Tiny Happy People website, which are about making eye contact and singing to babies. Want to see the end results? Visit the link in our bio to start exploring Tiny Happy People’s resources, which feature tips and advice, activities and short films about the science and facts behind language development, all designed to support parents and carers in developing children’s language from pregnancy to the age of four.

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés, Júl 14., 2020, időpont: 12:56 (PDT időzóna szerint)

A kezdeményezés nemcsak gyerekeknek szól, hanem a kisgyermekes szülőket is támogatja: Katalin ennek kapcsán megosztotta a résztvevőkkel azokat a szülői tanácsokat, amelyekről azt gondolja, hogy jó lett volna, ha friss anyukaként is ismerte volna őket. A hercegné fontosnak tartja, hogy tartsa a kapcsolatot a program résztvevőivel, és megoszthassák egymással tapasztalataikat. „Csodálatos, hogy a családok olyan tippeket és eszközöket kaphatnak, amelyek nagyon hasznosak, különösen az első öt évben” – nyilatkozta a hercegné a kezdeményezésről. Azért is tartja fontosnak a kisgyermekesek támogatását, mert bár az első hónapokban rengeteg tanácsot kapnak a szülésznőktől és védőnőktől, utána az iskola megkezdéséig csak minimális segítség áll a szülők rendelkezésére.

Nem ez az első alkalom, hogy Katalin Diana nyomdokaiba lép. Mind megjelenésben, mind viselkedésében, a közönséggel való közvetlen kapcsolat kialakításában és fenntartásában igyekszik követni a szívek királynője által kitaposott utat. Már többször előfordult, hogy egy nyilvános megjelenésen úgy rótta le tiszteletét férjének édesanyja előtt, hogy olyan ruhát és kiegészítőket választott, amelyek az ikonikus walesi hercegnét idézték meg.

Láttad már?