Drew Barrymore-nak jó oka van rá, hogy többé ne menjen férjhez

2020. szeptember 13.
Drew Barrymore sohasem árult zsákbamacskát, mindig nyíltan beszélt az életéről, érzéseiről. Nem titkolta problémáit és nehézségeit sem. Legutóbb a házassághoz fűződő viszonyáról vallott.

„Menthetetlenül romantikus vagyok, és mindenkinek, aki ezen a bolygón él, szüksége van a szeretetre valamilyen formában – mondta Drew Barrymore a People-nek. – Folyamatosan versenyzünk a kapcsolatokban. A szerelem és ezek a kapcsolatok minden embernél máshogy néznek ki. Ám ez a lényeg. Nem tehetek róla, de fel akarom fedezni és megtapasztalni ezeket a különbözőségeket.”

És bár saját magát reménytelenül romantikusnak vallja, Barrymore úgy nyilatkozott, férjhez menni nem akar többé. „Soha. Soha, soha, soha. Soha nem házasodok meg újra! – mondta a színésznő. – Bár tudjuk, hogy sohase mondd, hogy soha, de én tényleg soha, nagy betűkkel, SOHA többé nem megyek férjhez. Két lehetőségem van: megszegem – ez nem működött – vagy Elizabeth Taylor leszek.”

„Nem akarok soha többé olyan szoros kötelékben létezni valakivel. Szakítasz, és továbblépsz. Elválsz, az valami teljesen más. Ez működött akkor, amikor a hozzád legközelebb lakó ember három napi járásra volt lóvágtával, és az emberek várható élettartama 30 év volt.”

Barrymore korábban háromszor volt házas: Jeremy Thomas (1994-1995.), Tom Green (2001-2002.) és Will Kopelman (2012-2016.) volt a színésznő férje. Koplemannak két lánya született, Frankie és Olive. 

Ám attól, hogy a házasságtól elzárkózik, Drew Barrymore azt nem zárja ki, hogy ismét szerelmes legyen. „Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék találkozni valakivel, különösen ha a lányaim már főiskolára mentek – mondta a színésznő. – De az is lehet, hogy egy év múlva teljesen szerelmes leszek. Nyitott vagyok rá, bár nem keresem mindenáron. Nagyon sok szeretet van az életemben így is.”

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images