Drew Barrymore-nak jó oka van rá, hogy többé ne menjen férjhez

2020. szeptember 13. |

Drew Barrymore sohasem árult zsákbamacskát, mindig nyíltan beszélt az életéről, érzéseiről. Nem titkolta problémáit és nehézségeit sem. Legutóbb a házassághoz fűződő viszonyáról vallott.

„Menthetetlenül romantikus vagyok, és mindenkinek, aki ezen a bolygón él, szüksége van a szeretetre valamilyen formában – mondta Drew Barrymore a People-nek. – Folyamatosan versenyzünk a kapcsolatokban. A szerelem és ezek a kapcsolatok minden embernél máshogy néznek ki. Ám ez a lényeg. Nem tehetek róla, de fel akarom fedezni és megtapasztalni ezeket a különbözőségeket.”

És bár saját magát reménytelenül romantikusnak vallja, Barrymore úgy nyilatkozott, férjhez menni nem akar többé. „Soha. Soha, soha, soha. Soha nem házasodok meg újra! – mondta a színésznő. – Bár tudjuk, hogy sohase mondd, hogy soha, de én tényleg soha, nagy betűkkel, SOHA többé nem megyek férjhez. Két lehetőségem van: megszegem – ez nem működött – vagy Elizabeth Taylor leszek.”

„Nem akarok soha többé olyan szoros kötelékben létezni valakivel. Szakítasz, és továbblépsz. Elválsz, az valami teljesen más. Ez működött akkor, amikor a hozzád legközelebb lakó ember három napi járásra volt lóvágtával, és az emberek várható élettartama 30 év volt.”

Barrymore korábban háromszor volt házas: Jeremy Thomas (1994-1995.), Tom Green (2001-2002.) és Will Kopelman (2012-2016.) volt a színésznő férje. Koplemannak két lánya született, Frankie és Olive. 

Ám attól, hogy a házasságtól elzárkózik, Drew Barrymore azt nem zárja ki, hogy ismét szerelmes legyen. „Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnék találkozni valakivel, különösen ha a lányaim már főiskolára mentek – mondta a színésznő. – De az is lehet, hogy egy év múlva teljesen szerelmes leszek. Nyitott vagyok rá, bár nem keresem mindenáron. Nagyon sok szeretet van az életemben így is.”

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok