Ashley Graham visszatért a kifutóra

2020. október 02.
Közel egy év kihagyás után visszatért a kifutóra Ashley Graham, akinek januárban született meg kisfia, Isaac.

A 32 éves modell egy nebraskai farmra vonult el férjével, Justin Ervinnel és kisfiával, Isaackel a koronavírus-járvány elől. Ashley Graham most érezte úgy, hogy elérkezett a kifutóra való visszatérés ideje a virtuális fotózások és divatbemutatók után.

Ashley Graham a Fendi bemutatóján lépett kifutóra a milánói divathéten, és egy fekete-fehér ruhát mutatott be a távolságtartása nagy gondot fordító közönség előtt. 

Persze nem tétlenkedett a modell az elmúlt hónapokban sem. Pózolt a Harper’s Bazaar brit kiadásához és az Elle első digitális számában is közreműködött. Graham pózolt ruha nélkül kisfiával is, és beszélt arról is, hogyan változik meg a test szülés és terhesség után.

„Amikor várandós lettem, újra kellett értelmeznem a testemhez fűződő viszonyomat. Nagyon gyorsan híztam. Megjelentek a striák a hasamon, amit alig akartam elhinni – mondta Ashley Graham. – Először sokkoló volt, aztán amikor találkoztam Isaackel, pontosan azt éreztem, amiről annyit hallottam más nőktől korábban. Ez nem csak egy harci sérülés. Ez valami, ami örökre megváltoztatta az életemet, és ezután örömmel ünneplem az új testemet.”

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images