Chrissy Teigen a házasságával kapcsolatban sem köntörfalaz

2020. október 09.
„Ugyanolyan kommunikációs nehézségeink vannak, mint bármilyen más párnak” – mondta Chrissy Teigen a tőle megszokott keresetlen őszinteséggel. A modell és férje, John Legend azért is mutatják meg az élet árnyékosabb oldalát is közösségi oldalaikon az idilli pillanatok mellett, hogy segítsenek másoknak is feldolgozni a nehézségeket.

Harmadik gyermekük, Jack elvesztését kendőzetlen őszinteséggel mutatta meg Chrissy Teigen és John Legend. A házaspárt azért is szeretik oly sokan, mert keresetlen nyíltsággal beszélnek a nehézségekről, nem próbálják meg idealizálni életüket, mintha náluk folyton sütne a nap, ezzel sok embernek adnak reményt és támogatást. A házasságukkal kapcsolatban is ugyanilyen őszintén vallottak a nehézségekről, és arról, ők hogyan kezelik a problémáikat.

chrissy-teigen-hazassag

„A legnehezebb, amikor szereti egymást, és együtt dolgozik egy pár” – értett egyet a 34 éves modell és a 41 éves zenész. Ahogy abban sem volt köztük nézetkülönbség, hogy a konfliktusok kezelésének és elkerülésének kulcsa a jó kommunikáció. „Úgy kommunikálunk egymással, mint bármelyik más pár. Van, hogy veszekedünk, mint bármelyik más pár – mondta Legend. – Nagyon hálásak vagyunk az életünkért, egymásért, a családunkért, de mindenkinek vannak problémái, és ne gondolja senki, hogy csak náluk van veszekedés.”

„Ugyanolyan kommunikációs nehézségeink vannak, mint más embereknek – tette hozzá Chrissy Teigen. – John szeret munkáról és időbeosztásról beszélni, míg én gyakran valami másra figyelek, amikor együtt vagyunk. A lényeg, hogy nyíltan merjünk beszélni róla.”

Teigen és Legend azt is bevallotta, hogy teljesen más a kommunikációs stílusuk, bár sokat tanultak róla, hogyan működjenek együtt, és mi az, amit lehet a másik felé mondani, és mi az, amit nem. „Együtt fejlődünk. Terápiára járunk, és hasonló dolgokat teszünk a megoldásért. Próbálunk törődni egymással, és odafigyelni a másik szükségleteire” – mondta Teigen.

A pár arról is őszintén beszélt, hogy miután 2013-ban összeházasodtak, milyen rögös út vezetett a szülővé válásukhoz. Több év sikertelen próbálkozás után, mesterséges megtermékenyítéssel született meg kislányuk, Luna. Gyermeke születése után pedig Teigen szülés utáni depresszióval küzdött. Második gyermekük, Miles szintén mesterséges megtermékenyítéssel született 2018-ban, így igazi váratlan, de annál csodálatosabb meglepetés volt számukra Jack érkezése, aki spontán fogant. A babát a terhesség 20. hetében veszítette el Chrissy Teigen, aki tragédiájuk nyílt vállalásával nők millióinak segített a saját magzatuk elvesztésének feldolgozásában.

Chrissy Teigennel a novemberi Marie Claire címlapján találkozhatsz, a magazinban pedig exkluzív interjúnkat is elolvashatod!

Forrás: People
Fotó: Getty Images