Harry herceg már készül, hogy visszatérjen az Egyesült Királyságba

2020. október 14.
Harry és Meghan márciusban volt utoljára a királyi családdal, a hírek szerint azonban a hercegnek heteken belül újra haza kell majd látogatnia.

Információk szerint Harry herceg hamarosan hazalátogat az Egyesült Királyságba, ám ez az utazás nem egy egyszerű rokonlátogatás lesz. A palota bennfentesei szerint a királynő komolyan le akar ülni elbeszélgetni unokájával az elmúlt hónapok történéseiről.

harry-herceg

A The Sun bulvárlap már azt is megszellőztette, hogy a királyi család az elmúlt napokban elkezdte előkészíteni a Frogmore Cottage-ot (ebben a kúriában éltek korábban Meghannal) a tékozló herceg fogadására. De azt is tudni lehet, hogy Harry egyedül fog érkezni, sem felesége, Meghan Markle, sem kisfiuk, Archie nem fog vele tartania.

Ezt olvastad már?

„A windsori személyzetnek azt mondták, hogy készüljenek fel arra a lehetőségre, hogy Harry hamarosan visszatérhet. Ez akár heteken belül meg is történhet, de Meghan nevét nem említették. Harrynek nagyon sok mindent tisztáznia kell majd a királynővel: ott vannak például az amerikai elnökválasztással kapcsolatban tett politikai nyilatkozatai, de beszélniük kell a herceg amerikai vízumáról is. És azt is biztos, hogy ez nem egy villámlátogatás lesz, már csak azért sem, mert Harrynek két hétre karanténba kell majd vonulnia” – nyilatkozta a lapnak a forrás.

Harry és Meghan utolsó kötelező királyi eseménye az idei nemzetközösségi nap volt még márciusban, ahol a királyi család többi tagjával nekik is tiszteletüket kellett tenniük. A pár ekkor tartózkodott utoljára az Egyesült Királyságban.

Olvass tovább!

Forrás: marieclaire.com

Fotó: Getty Images