Jude Law hatszoros apuka lesz – De mit lehet tudni a színész 5 gyerekéről?

2020. szeptember 16.
Még tavasszal jött a hír, miszerint úton van Jude Law hatodik gyereke. Bizony, a színész 47 évesen ismét apa lesz, és ezúttal második felesége, a 32 éves Phillipa Coan az édesanya. De vajon mit lehet tudni a már megszületett öt Law-gyerekről?

A színész igazán izgalmas magánéletet tudhat maga mögött, az öt gyereke ugyanis három különböző nőtől született. 1997 és 2003 között a színésznő, Sadie Frost férje volt, a házasságukból pedig született is három gyerek. A válás után Law eljegyezte Sienna Millert, a kapcsolatuknak azonban vége lett, amikor a színész megcsalta a menyasszonyát a gyerekei dadusával. A negyedik gyerek 2009-ben született egy egyéjszakás kalandból, a terhesség hallatán pedig Jude Law előre kijelentette, hogy nem kíván részt venni negyedik gyermeke nevelésében, de anyagilag támogatni fogja az édesanyát. 2014-ben Law egy énekesnővel keveredett futó románcba, a kapcsolatból pedig 2015-ben meg is született az ötödik gyereke.

De lássuk is a gyerekeket!

Olvastad már?

Rafferty Law

Rafferty-Law

Rafferty Jellicoe Frost Law 1996. október 6-án született, ő a színész legidősebb fia, akinek édesanyja Sadie Frost. A fiú gyakorlatig híres apja kiköpött mása, a megkapó külsőnek köszönhetően pedig modellkedik is, dolgozott már együtt például a Dolce & Gabbanával és a Diorral. De színészként is próbálgatja szárnyait, és van egy saját zenekara, az Outer Stella Overdrive.

Iris Law

Iris-Law

Iris Law 2000. október 25-én született, ő a színész legidősebb lánya – és az egyetlen lánya, aki első feleségétől született. Iris modellként dolgozik, megfordult már a Miu Miu kifutóján, de szerepelt a Vogue-ban is. Legutóbb az új Fendi-kampány arca volt.

Rudy Law

Rudy-law

Rudy és bátyja

Rudy Law 2002. szeptember 10-én született, ő a színész harmadik gyereke, aki Sadie Frosttól született. A fiúról manapság nem sokat hallani, de amikor még aktívan használta az Instagramját, rendszeresen posztolt családi képeket testvéreiről és édesapjáról. Rudy szerepelt a 2013-as Dotty című filmben, de azóta nem tudni más munkáiról.

Sophia Law

Sophia Law 2009 szeptemberében született, ám a pontos dátumot nem tudni. A kislány édesanyja Samantha Burke ameriai modell, akivel a színész New Yorkban, a Sherlock Holmes forgatása alatt töltött el egy hétvégét. Burke és Law sem gondolta komolyan a viszonyt, a kalandból azonban terhesség lett. Amikor a modell bejelentette Jude Law-nak, hogy várandós, a színész apasági tesztet csináltatott, hogy megtudja, tényleg övé-e a gyerek. A vizsgálat egyezést mutatott, Law azonban kijelentette, hogy nem akar részt venni a lánya nevelésében. Samantha Burke és Sophie Floridában élnek, és az információk szerint a lány évente maximum egyszer találkozik az apjával, de van, hogy a színész évekig nem látogatja meg őket.

Ada Law

Ada Law 2015 márciusában született. A kislány édesanyja Catherine Hardinggal énekesnő, akivel a színész még 2014-ben néhány hónapig randizott. Bár nem tervezték a gyereket, az énekesnő korábban úgy nyilatkozott, hogy Law nagyon jó és szerető apukája a kislánynak. Hardinggal nagyon védi a saját és a lánya magánéletét, ezért képet sem nagyon lehetett még látni Adáról.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images