14 év után véget ér a Kardashian-szappanopera

2020. szeptember 10.
Tizennégy év bármiből sok, hát még könnyből és drámából, amit a Kardashian-klán szolgáltatott az amerikai televíziónézőknek. Kim Kardashian tette közzé azt a nyilatkozatot közösségi oldalán, amelyben bejelentik, hogy jövőre véget ér a tévésorozatuk.

Tizennégy év és húsz szezon után elbúcsúzhatnak a tévénézők a Keeping Up with the Kardashians című realitysorozattól. „Bonyolult döntés” – írta Kim Kardashian a nyilatkozatban, amelyben közösségi oldalán bejelentette, hogy 2021-ben az utolsó szezon kerül adásba.

„Végtelenül hálásak vagyunk mindenkinek, aki velünk tartott az elmúlt években, a jó időkben, rossz időkben, boldogságban, könnyekben, megannyi kapcsolattal és gyerekekkel – olvasható a műsor egy korai időszakából való, vadmacska outfites kép mellett. – Örökké hálásak leszünk a csodálatos emlékekért és a számtalan emberért, akikkel találkoztunk utunk során.”

A röviden csak KUWTK-nak hívott tévéshow 2007-ben indult, amikor Kim még leginkább arról volt híres, hogy Paris Hilton asszisztense és gardróbjának rendszerezője volt. A tévéműsor az egész családot a hírnév legmagasabb fokára repítette: Kim milliárdos üzletasszony lett, saját alsóneműmárkával és Kanye Westtel az oldalán, Kylie Jenner, aki a show kezdetekor még gyerek volt, mára milliárdos sminkmogul, testvére, Kendall pedig szupermodell. 

View this post on Instagram

To our amazing fans – It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Ez a show tett minket azzá, akik vagyunk. Örökké adósa leszek mindenkinek, akinek szerepe volt a karrierem alakulásában és az életem megváltoztatásában. A Keeping Up with the Kardashians nélkül nem lennék ma ott, ahol vagyok” – írta Kim Kardashian. 

A reality műsor vége nem érhette azonban váratlanul azokat, akik a nézettségi adatokat is figyelik, nem csak a családi harcokat, megcsalási botrányokat és a féktelen partizást, ami miatt Khloé Kardashian még börtönbe is került az egyik részben. A statisztikák szerint a show nézettsége legalább a 17. szezon óta vészesen hanyatlott, így várható volt, hogy leveszik a műsorról a Kardashian-családot.

Olvastad már?

Forrás: The Cut
Fotó: Getty Images