Kiderült, mikor jön a Doktor Szöszi 3. része

2020. október 26.
Több mint 20 évvel az első rész után Reese Witherspoon ismét Doktor Szöszi szerepébe fog bújni. A harmadik rész bemutatója 2022-ben várható.

Az első Doktor Szöszit még 2001-ben mutatták be, majd a nagy sikerre való tekintettel 2003-ban jött is a folytatása. Ezután évekig nem lehetett hallani a filmről, ám mivel az utóbbi időben egyre-másra érkeztek a ’90-es, ’00-es évek filmjeinek remake-jei és rebootjai, sejteni lehetett, hogy Doktor Szöszi sem marad sokáig parlagon.

A folytatásról régóta pletykáltak már a filmiparban, de most maga a főszereplő, Reese Witherspoon is megerősítette a dolgot. A film stábja néhány napja egy virtuális találkozott tartott, ahol felelevenítették kedvenc élményeiket és perzse szóba jött a folytatás gondolata is. Witherspoon a meetingen azt is elmondta, hogy nincs még egy olyan filmje, amit annyiszor emlegetnének, mint a Doktor Szöszit. De a szereplőgárda abban is megegyezett, hogy valószínűleg azért lett a film akkora közönségkedvenc, mert szinte mindegyik karaktere szerethető, a forgatókönyvet pedig zseniálisan írták meg.

Az online újraegyesülés után nem sokkal jött a hivatalos bejelentés az MGM-től, miszerint a harmadik film 2022 májusában fog debülátni a mozikban.

Olvass tovább!