Lady Gaga szavazni is a tőle megszokott stílusban indult

2020. október 30.
Mindig is híres volt teátrális bevonulásairól Lady Gaga. A drámai belépő nem hiányozhatott akkor sem, amikor az énekesnő szavazni érkezett. Annyit mondunk csupán: 17 centis, platformbakancs és alul semmi.

Az Oscar-díjas énekesnő még a szavazófülkébe vezető utat is képes volt a saját személyes kifutójává változtatni, amikor elindult, hogy leadja a voksát. Szürke Chromatica pulcsiba (65 dollár) és arcmaszkba (15 dollár), sötét napszemüvegbe és 17 centi magas, rózsaszín Demonia Slay-301 platformtalpú bakancsba öltözött (125,95 dollár). Az alsóruházatot nem véletlenül felejtettük ki az összegzésből: Lady Gaga ugyanis nem viselt nadrágot. 

lady-gaga-szavazas-stilus

Az Instagramra feltöltött videója mellé annyit írt az énekesnő: „Kategória: a szavazás elaltatja a valóságot.” A felvétel alatt Lady Gaga egyik legújabb dala, a Babylon hallható.

https://www.instagram.com/reel/CG1U-QEjAOm/

Nem ez az első választásokkal kapcsolatos posztja az énekesnőnek az utóbbi hetekben. Minden alkalmat megragad arra, hogy felhívja követői figyelmét arra, mennyire fontos, hogy részt vegyenek az elnökválasztáson, és leadják voksukat. Gaga még egy új dalocskát is kiadott, amivel egy szavazókat információkkal segítő oldalt támogatott, hogy minél többeket érhessenek el.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images