Lady Gaga le akar szokni az alkoholról

2020. május 27. |

Lady Gaga elhatározta, hogy megpróbál absztinens maradni. Az énekesnő akkor döntött úgy, hogy leszámol az alkohollal, amikor legújabb albumán dolgozott.

„Flörtölök az absztinencia gondolatával. Még nem vagyok ott, de miközben a legújabb albumomon dolgoztam, felmerült bennem a gondolat” – mondta Lady Gaga, aki azt is elárulta a rádiós interjúban, hogy fájdalmai miatt jutott arra a döntésre, hogy jót tenne, ha leszámolna az alkohollal. A 34 éves énekesnő Chromatica című albuma májusban jelent meg.

„A gyógyulási folyamat része, hogy felismertem: sajnálhatom magam, és folytathatom az ivást, vagy boldog leszek, hogy még mindig életben vagyok, és elég jól érzem magam. Ahogy elég jó vagyok. Tökéletesen tökéletlen” – mondta Lady Gaga.

Azt még nem tudja az énekesnő, hogy az alkoholt egyszer s mindenkorra képes lesz-e száműzni az életéből, ám van már tapasztalata és sikerélménye, ami a leszokást illeti. „Abbahagytam a dohányzást. Teljesen, és soha többé. Nagyon nehéz a leszokás. A legutóbbi lemezfelvételemet végigdohányoztam. És amikor végeztünk, abbahagytam. Ez volt a legbizarrabb, legszebb dolog, ami csak történt velem. Ez a zene meggyógyított.”

Olvastad már?

Ezért reméli Lady Gaga, hogy az új albuma másokra is ilyen hatással lesz. Ám az énekesnő úgy véli, nem csak a zene volt jó hatással rá. „Ez nem csak a zenéről szól. A kultúráról. Ez arról szól, hogyan csinálok valamit. Hogyan illek bele a képbe? Mit jelent nekem ez a munka? Ha az emberek szeretik a zenémet, az remek. Ha nem, akkor is nagyon remélem, hogy a fiatal női előadók vagy minden fiatal előadó – nemtől, identitástól függetlenül – tudja majd, hogy értük dolgozom és szeretem őket.”

Pont ezért beszél nyíltan a betegségéről és lelki problémáiról is, beleértve a múltbeli mazochisztikus problémáit is. „Megbocsátottam magamnak. Mindenért, amiért korábban büntettem magam. Nyíltan beszéltem arról, hogy vagdostam magam, és a mazochisztikus hajlamaimról is, amelyek nem egészségesek. Mindez azért volt, hogy kifejezzem a szégyent. Hogy nem érzem elégnek magam. Ám ezek nem jó módszerek. Csak még rosszabbul érzi magát az ember tőle, amitől úgy gondolja, megérdemli a fájdalmat, és nem érdemli meg, hogy jó dolgok történjenek vele. Nem érdemli meg a boldogságot – magyarázta Lady Gaga, milyen démonokkal küzdött. – Megbocsátottam magamnak, mert úgy döntöttem, hogy ember vagyok. És ettől jobban érzem magam.”

Olvass tovább!

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok