Ez Katalin és Vilmos kedvenc színe 2020-ban

2020. november 05.
Nemcsak a brit monarchián belül, de az egész világon sincs még egy olyan család, amelyről annyit beszélnének és annyi újságfőcím szólna róluk, mint Cambridge hercegéről és hercegnéjéről, valamint gyermekeikről. Nem csoda, hogy sokaknak feltűnt az is, milyen egységesen választják meg ruháik színét idén a hercegi család tagjai.

Mióta lemondott a brit királyi családon belül elfoglalt helyéről Sussex hercegi párja, kétségtelenül Katalin, Vilmos és gyermekeik, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg érdeklik legjobban a világot a brit monarchia tagjai közül.

kate-middleton-vilmos-herceg-kedvenc-szin-kek

Népszerűségük csak tovább nőtt a koronavírus-járvány alatt, Cambridge hercegi párja rengeteget posztolt Instagram-oldalára, gyermekeikről készült kedves videókkal támogatták az embereket, és meglepetéshívásokkal tartották a lelket az egészségügyi dolgozókban, tanárokban és diákokban.

kate-middleton-vilmos-herceg-kedvenc-szin-kek

Katalin és Vilmos mindenütt ott van a közösségi oldalakon, ám akkor figyel fel rájuk igazán a világ, ha mind az öten megjelennek, a gyerekekkel együtt, nem csak a szülői pár. Ilyen is többször előfordult az utóbbi hónapokban: közös tapssal támogatták az orvosokat és ápolókat, és saját kertjükben találkoztak Sir David Attenborough-val.

https://www.instagram.com/p/CFnWkVDFKbN/

Miután végignézünk az idén készült felvételeken, feltűnhet, hogy egy valami közös a Cambridge-család képein: a kék szín. Úgy tűnik, hogy tudatosan választják szinte minden nyilvános megjelenéshez ezt az árnyalatot, mégpedig nem is akármilyen okból. Katalin és Vilmos azért részesíti idén előnyben a kéket, mert így fejezik ki tiszteletüket az első vonalban dolgozó orvosok és ápolók felé, akiknek a kórházi munkaruhája szintén kék színű.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images