Óriási meglepetés vár a Grace Klinika-rajongókra: visszatér egy rég nem látott szereplő

2020. november 16.
Előre szólunk: spoilerveszély! Ha nem szeretnéd megtudni, milyen meglepő fordulattal készültek az írok a Grace Klinika 17. évadjában, akkor inkább ne olvass tovább!

Az USA-ban múlt héten debütált a Grace Klinika (Grey’s Anatomy) 17. évada – nem is akárhogy. A kétórás premierepizódban egy meglepő fordulat várta a nézőket: a készítők visszahozták a halálból a sorozat egyik legkedveltebb karakterét! Bizony, dr. Derek Shepherd, azaz Patrick Dempsey újra a képernyőn!

A 16. évadtó  úgy búcsúztunk el, hogy az utolsó részében a főszereplő Meredith (Ellen Pompeo) eszméletlenül feküdt egy parkolóban, miközben álmában megjelent az autóbalesetben elhunyt férje, Derek. Ezzel a szállal folytatódik az új évad is, és a rajongók legnagyobb örömére még többet láthatunk majd az egykori házaspár álombeli találkozásából. Sokan találgatták, hogy vajon ezekhez a jelentekhez régi felvételeket használtak-e, vagy esetleg Dempsey újra beállt forgatni – a friss fotókból és interjúkból végül kiderült, hogy az utóbbi történt, dr. Derek Shepherd ismét csatlakozott stábhoz.

Ezt olvastad már?

A nem várt csavarról Krista Vernoff, a show készítője, Ellen Pompeo és Patrick Dempsey közös interjút adott a Deadline magazinnak. A beszélgetés során Vernoff elmondta, hogy dr. Derek Sheperd „feltámasztásában” nagy szerepe volt a koronavírus-járványnak. A készítőkkel ugyanis úgy gondolták, hogy már így is elég kihívásokkal teli volt ez az év, ezért szeretnének valami jó dolgot is adni a nézőknek. És mivel Ellen Pompeo nem messze lakik Patrick Dempsey-től, a rendező megkérte a színésznőt, hogy puhatolja ki, benne lenne-e a Demspsey a visszatérésben. A színész pedig a felkérésre azonnal igent mondott.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krista Vernoff (@kristavernoff)

„Nagyon izgalmas és szórakoztató volt, jó volt újra látni a stábot. Persze a sok régi arc mellett sok új ember is dolgozik már a sorozatban. A kamera mögötti dinamika is megváltozott. Sokkal sokszínűbb lett a stáb. Kulturális szempontból nagyon sok pozitív és inspiráló változást ment végbe az elmúlt években” – nyilatkozta a visszatéréséről Demspey.

És hogy vajon hány részen keresztül láthatjuk együtt az egykori álompárt? Azt egyelőre még nem tudni…

Olvass tovább!

Fotó: Imdb