Hányat olvastál Kate Middleton kedvenc könyvei közül?

2020. november 16.
A cambridge-i hercegné remek ízlésében sosem kételkedtünk, de miután kiderült, hogy három Jane Austen könyvet is tart az íróasztalán, biztossá vált, hogy a többi, eddig általunk még nem olvasott kedvenc könyvét is muszáj beszereznünk!

Amikor Vilmos herceg és Kate Middleton összeházasodtak, Erzsébet királynő különösen szép ajándékot adott nekik: egy ingatlant a királyi család norfolki Sandringham birtokán. Azóta gyakran keresik fel az Anmer Hal-t pihenés céljából, idén márciusban pedig oda vonultak el három gyermekükkel a koronavírus-járvány kitörésekor.

Ebben az időszakban sok személyes posztot láthattunk a pár hivatalos Instagram-oldalán, például egy családi videót, amiben a hétéves George herceg, az ötéves Charlotte hercegnő és a kétéves Louis herceg szüleikkel közösen tapsolták meg az egészségügyi dolgozókat kitartó munkájukért. Bár a világ szokásos működése kicsit lelassult márciusban, a cambridge-i hercegnő sokat dolgozott ebben az időszakban is.

Az aranyos videó utáni kedvenc posztunkon Kate szerepel, miközben íróasztalánál telefonál. A háttérben pedig különleges díszkiadású, kedvenc irodalmi művei láthatóak. Bár a könyvborítók homályosak, ez nem akadályozta meg az Instagram-felhasználókat abban, hogy közösen összeszedjék a kép alatti hozzászólásokban, hogy mely műveket tartja a hercegnő az asztalán. Kate kedvencei között olyan örök klasszikusokat találhatunk, mint Oscar Wilde, William Shakespeare vagy Jane Austen, akitől 3 könyv is látható az asztalán.

Mutatjuk a teljes listát:

kate-middleton

Jane Austen Értelem és érzelem

Jane Austen A klastrom titka

Jane Austen Mansfieldi kastély

Emily Bronté Üvöltő szelek

Thomas Hardy Egy tiszta nő

George Elliot Middlemarch

Charles Dickens A Jarndyce-örökösök

Charles Dickens Karácsonyi ének

William Shakespeare A szerető panasza

Oscar Wilde Dorian Gray arcképe

Arthur Conan Doyle A sátán kutyája

Homérosz Odüsszeia

Olvass tovább!