Kate Middleton-illatú gyertya? Létezik!

2020. június 23.
Nem úszhatta meg a királyi család sem, megjelent a Kate Middleton-illatú gyertya, ami azt ígéri, hogy a hercegné illatát hozza el az otthonunkba.

Befolyásolja a divatot: amit ő felvesz, azt másnapra elkapkodják az üzletekből. Hajviselete is trendet teremtett. Miért pont Kate Middleton illata maradna ki, ha végülis ő az egyik leginspirálóbb nő jelenleg a világon?

A koronavírus-járvány alatt még többet hallhattunk Cambridge hercegnéjáról. Meglepetéshívásokkal igyekezett jókedvre hangolni az egészségügyi dolgozókat, és őszintén beszélt az online oktatás nehézségeiről, ami még neki is feladta a leckét. Az elmúlt hónapokban még inkább megerősödött Kate Middleton szerepe a királyi családban, és kirajzolódott, milyen királyné válik majd belőle Vilmos trónra kerülése után.

Ez mind magyarázhatja a Kate Middleton-illatú gyertya megjelenését, amely akár 50 órán át is ég az ismertetője szerint. Népszerűsége pedig pont olyan, mint névadójáé, csupa ötcsillagos értékelést kapott. 

És milyen a hercegnéillatú gyertya? Olyan, mint ő maga. Trendteremtő, királyi módon klasszikus, és a lakás összes gyertyája olyan illatú akar majd lenni, mint a Kate Middleton-gyertya.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images, Etsy