Kate Middleton-illatú gyertya? Létezik!

2020. június 23. |

Nem úszhatta meg a királyi család sem, megjelent a Kate Middleton-illatú gyertya, ami azt ígéri, hogy a hercegné illatát hozza el az otthonunkba.

Befolyásolja a divatot: amit ő felvesz, azt másnapra elkapkodják az üzletekből. Hajviselete is trendet teremtett. Miért pont Kate Middleton illata maradna ki, ha végülis ő az egyik leginspirálóbb nő jelenleg a világon?

A koronavírus-járvány alatt még többet hallhattunk Cambridge hercegnéjáról. Meglepetéshívásokkal igyekezett jókedvre hangolni az egészségügyi dolgozókat, és őszintén beszélt az online oktatás nehézségeiről, ami még neki is feladta a leckét. Az elmúlt hónapokban még inkább megerősödött Kate Middleton szerepe a királyi családban, és kirajzolódott, milyen királyné válik majd belőle Vilmos trónra kerülése után.

Ez mind magyarázhatja a Kate Middleton-illatú gyertya megjelenését, amely akár 50 órán át is ég az ismertetője szerint. Népszerűsége pedig pont olyan, mint névadójáé, csupa ötcsillagos értékelést kapott. 

És milyen a hercegnéillatú gyertya? Olyan, mint ő maga. Trendteremtő, királyi módon klasszikus, és a lakás összes gyertyája olyan illatú akar majd lenni, mint a Kate Middleton-gyertya.

Olvastad már?

Forrás: Marieclaire.com
Fotó: Getty Images, Etsy

Szólj hozzá te is!

Még több Életmód

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen! csipkebogyó

Turbózzuk fel ősszel az immunrendszerünket természetesen!

Miért olvasd el ezt most hangosan? felolvasás

Miért olvasd el ezt most hangosan?