Megválasztották 2020 legszexibb férfiját

2020. november 18.
Idén a 33 éves Michael B. Jordant érte az a megtiszteltetés, hogy a Peolpe magazin címlapjára kerülhetett.

A hagyományokhoz híven a People magazin ismét megválasztotta az év legszexibb férfiját, aki idén nem más lett, mint a színész Michael B. Jordan. Bár Jordan neve itthon nem annyira ismert, az elmúlt években több kasszasiker filmben is feltűnt, ő volt például Sylvester Stallone mellett a főszereplője a Creed: Apollo fia  és a Creed II. című Rocky-folytatásoknak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

A megválasztásával kapcsolatban Jordan viccesen azt mondta, hogy ennek a titulusnak valószínűleg a családja nőtagjai fognak a leginkább örülni. „Nagymamám mindig gyűjtötte az ilyen cikkeket, ha még élne, ezt is biztos elrakná. De az anyukám és a nagynéném is sok magazint olvas, ennek a címlapnak biztosan találnak majd egy különleges helyet.”

Jordan ezzel a címmel egy igen illusztris társaságba tudott bekerülni. A People magazin már 1985 óta minden évben kiosztja a legszexibb élő férfinak járó címet, amit a legelső évben Mel Gibson kapott meg. Az elmúlt évek során többek között Tom Cruise, George Clooney, Jude Law, Matthew Mcconaughey és David Beckham is elnyerte ezt a címet, Brad Pitt és Johnny Depp pedig még duplázni is tudott. Pittet és Deppet két-két évben is kikiáltották a világ legszexibb férfijának.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images