Nem felejtette el Meghan Markle születésnapját a királyi család

2020. augusztus 04.
39 éves lett Meghan Markle, és úgy tűnik, szent a béke a királyi család és Sussex hercegi párja között. A királyi család rangidős tagjai, beleértve Erzsébet királynőt is, elárasztották őt jókívánságokkal.

Rég volt olyan mozgalmas két éve a brit királyi családnak, mint azóta, hogy Meghan Markle összeházasodott Harryvel. Ám akármennyi konfliktus és ármánykodás is tarkította ezt az időszakot, úgy tűnik, lassan elsimulnak a hullámok, és sikerül rendezniük a sorokat egymás között. Meghan Markle-t ugyanis a brit királyi család összes rangidős tagja felköszöntötte közösségi oldalán, beleértve magát II. Erzsébet királynőt is.

Lehet szeretni, vagy nem szeretni Markle-t, ám azt senki nem vonhatja kétségbe, hogy intelligens, stílusos és mindig kiáll az elesettek, gyengébbek vagy éppen a női egyenjogúság mellett. Sok nő és lány számára jelent inspirációt a személye.

 

Vilmos herceg és Kate Middleton egy Charlotte hercegnővel közös képet osztott meg Meghan Markle-ról Instagramján, ezzel kívánva boldog születésnapot a hercegnének.

A királynő is egy közös képpel köszöntötte fel Markle-t.

Apósa, Károly herceg és felesége, Kamilla viszont egy mosolygós Meghan Markle-portréval kívánt sok boldogságot a sussexi hercegnének.

View this post on Instagram

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Meghan Markle születésnapját valószínűleg családjával, Harryvel és egyéves fiukkal, Archie-val ünnepli Los Angelesben, ahol egy 18 millió dolláros birtokot vásároltak, miután függetlenné váltak a brit királyi családtól, és visszaléptek feladataiktól mint a család rangidős tagjai.

Olvastad már?

Forrás: Popsugar, Page Six
Fotó: Getty Images