A sztárok is azon tanakodnak, hogy ki lehet a gyilkos a Tudhattad volna című sorozatban

2020. november 30.
A fél világ azért izgul, hogy ma végre kiderüljön: ki ölte meg Elena Alvest. A sorozat akkora sikernek örvend, hogy nemcsak mi földi halandók, hanem jó néhány sztár is a rajongója lett.

A hétvégén több híresség is megosztotta Twitteren a teóriáját a sorozat fináléjával kapcsolatban, ráadásul az online elmélkedés még a Tudhattad volna sztárjának, Nicole Kidmannek a figyelmét is felkeltette.

A rapper Travis Scott volt az első, akinek posztját észrevette a színésznő. „Ugye, nem csak én várom a Tudhattad volna utolsó epizódját – írta ki Twitterre, majd hozzátette: Szerintetek ki a gyilkos? Minden véleményre kíváncsi vagyok.”

Ezt olvastad már?

Miután Scott tweetjét a sztárok bejezéseivel foglalkozó Instagram-oldal, a Comments by Celebs is kiemelte a sztorijában, Nicole Kidmannak is felfigyelt rá, és megkérte a rappert, hogy mondja el a saját elméletét. „Szerinted ki volt a gyilkos?” – szegezte a kérdést a színésznő Scottnak, aki rögtön válaszolt is: „Te, vagy az apád, vagy együtt csináltátok.”

tudhattad_volna

Persze nem Scott az egyetlen híresség, aki rajong a sorozatért, és aki szeret online konspirálni. A filmrendező Ava DuVernay szerint például a detektív Joe Mendozát sem szabad kizárni a lehetséges tettesek sorából.

A színésznő Kerry Washington pedig arról posztolt, hogy náluk igazi családi program lett a sorozat nézése: „Anyukám arra kért minket, hogy írjuk le az elméletünket egy papírra, majd elzárta a cetliket, hogy a finálé után megnézhessük, kinek lett igaza.”

Olvass tovább!

Fotó: Imdb, Instagram