Nicole Kidman nem volt elég tehetséges a Sztárom a páromhoz

2020. október 15.
Az Oscar-díjas Nicole Kidman bevallotta: nem sokon múlt, hogy őt lássuk Julia Roberts helyett Hugh Grant partnereként a Sztárom a párom című romantikus klasszikusban. Az ok, amiért végül nem Kidmané lett a szerep, szintén meglepő.

El tudjuk képzelni a jelenetet, ahogy Nicole Kidman egyszerű lányként áll Hugh Granttel szemben, és azt mondja neki: majdnem ő játszotta a világ egyik legnépszerűbb romantikus filmjében, a Sztárom a páromban Grant partnereként a szerelmes főhőst? Pedig így történt.

nicole-kidman-sztarom-a-parom

A páros együtt szerepelt a Paddington című gyerekfilmben, a főgonosz párost alakították, majd az HBO drámájában, a The Undoingban is együtt dolgoztak. Ám eddig nem is tudott róla Hugh Grant, hogy majdnem Nicole Kidman lett a partnere az ismert romantikus vígjátékban is.

„Tényleg akartam Julia Roberts szerepét a Sztárom a páromban. Nagyon. De nem voltam elég ismert és elég tehetséges hozzá” – emlékezett vissza Kidman. Sőt, azt is elárulta az Oscar-díjas színésznő, hogy majdnem kapott egy kisebb szerepet az Igazából szerelemben is, ám ilyen-olyan okokból végül a lehetőség meghiúsult. (Kidman arra már nem emlékezett, ki lett volna a karaktere, így akár találgathatunk is, hogy esetleg Rowan Atkinson helyett ő lehetett volna a hihetetlenül lassú eladó?)

Valószínűleg ma már nem sajnálja annyira egyiket sem, hiszen ahogy láttuk, azóta is élvezheti Kidman Hugh Grant társaságát és a közös munkát különböző produkciókban, és talán az Oscar-, a két Emmy- és öt Golden Globe-díj vígasztalta őt az elmúlt húsz évben.

Olvastad már?

Forrás: Vulture
Fotó: Getty Images