Nicole Kidman bokatörése után lábadozik

2020. május 26.
Pár héttel ezelőtt a szokásos esti kocogása közben lépett félre Nicole Kidman, és az óvatlan mozdulat bokatöréssel végződött. Ám nemsokára talán már ismét teljes mértékben használhatja a sérült lábát.

A Hatalmas kis hazugságok színésznője megnyugtatta rajongóit a bokatörése után. Miután megköszönte a jókívánságokat, Nicole Kidman beszámolt arról is, hogy a legjobb úton halad a gyógyulás felé.

Az 52 éves színésznő azután szenvedett sérülést, hogy futás közben óvatlanul egy kátyúba lépett, így eltörött a bokája. Az esetről még férje, Keith Urban számolt be, ám most Kidman biztosított mindenkit afelől, hogy nemsokára ismét a régi lesz. 

„Körülbelül öt héttel ezelőtt a szokásos útvonalán futott a környéken, és nem vett észre egy kátyút az úton. Belelépett, és kisebb bokatörést szenvedett” – mondta egy interjúban Keith Urban nemrég. „Így az elmúlt pár hétben nem tudott túl sok mindent csinálni Nicole, és még mindig lábadozik. A jókedve azonban töretlen. A lehető legjobb módon kezeli az egészet.”

Olvastad már?

Nicole Kidmant azonban a gipsz sem akadályozhatta meg abban, hogy férjét koncertjén jelenlétével támogassa. Urban legutóbb az egészségügyi dolgozók javára koncertezett egy autós moziban, Kidman pedig gipszben és maszkban állt a színpad mögött, és drukkolt férjének.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images