Hugh Grant elárulta, milyen kisgyerekes apának lenni öregemberként

2020. december 02.
Hugh Grant szerint öregemberként kisgyerekes apának lenni egyébként is nehéz, de a koronavírus-járvány miatti karantén egyenesen a túlélésről szól.

Öt gyermeke van – akik tíz év alattiak – a hatvanéves Hugh Grantnek, aki szerencsére a humorérzékét nem veszítette el a nehézségek ellenére sem, és szarkasztikusan úgy válaszolt a Los Angeles Times kérdésére, hogy „minden rendben”, amikor a koronavírus-járvány miatti lezárásokkal kapcsolatban kérdezték. 

hugh-grant-gyerekneveles-oreg

„Eltekintve attól, hogy épp most erősödött fel a koronavírus-járvány második hulláma, egy megegyezés nélküli Brexit felé haladunk, kifogytak az élelmiszerek és gyógyszerek, mindenki ideges és rémült az utcákon, a gyerekeim nem alszanak, rémesen másnapos vagyok. Ettől eltekintve minden tökéletes” – folytatta a Londonban élő színész. 

Öreg ember vagyok nagyon kicsi gyerekekkel és egy nagyon kimerült feleséggel. Szóval az életem óráról órára a túlélésről szól, miközben a gyerekekről gondoskodunk.

Felesége, Anna Eberstein svéd televíziós producer mintegy húsz évvel fiatalabb a Tudhattad volna sztárjánál, három közös gyermeket nevelnek együtt. Grantnek van két másik gyermeke volt párjától, Tinglan Hongtól, aki éttermi recepciósként dolgozott. „A járvány nagy része azzal telt, hogy ki-be járkáltam a kétéves hálószobájába, miközben csitítottam, nem mondhatnám, hogy mindig kifejezetten türelmesen” – mondta Grant. 

A színész azért hozzátette azt is, hogy a kihívások ellenére a szülőség nemcsak értelmet adott az életének, de sokat segített neki színészi fejlődésében is. „Amikor azt mondják, hogy mennyit változtam színészként, nagyon erős a gyanúm, hogy ezek a gyerekek segítettek. Ahelyett, hogy egy félig elsorvadt, középkorú golfozó lennék, egy férfi vagyok, akinek az élete tele van szeretettel.”

„Szeretem a feleségem, szeretem a gyermekeim. Ők is szeretnek engem. És – szokatlanul egy angoltól – megélem ezeket az érzelmeket. Talán túlságosan is. Néha nehéz kordában tartani őket.”

Hugh Grant és Anna Ebelstein 2018-ban házasodtak össze.

Olvastad már?

Forrás: Page Six
Fotó: Getty Images